Cuma, Eylül 25, 2015

SÜPER AMATÖR 2.GRUP TAHMİNLERİ


Altınovaspor – Nişantaşı 

Altınova takımı oldukça genç, ve kaliteli ayaklara sahip bir ekip. Tam maça tutunduk derken gol yiyerek oyundan kopuyorlar. Biraz tecrübeli oyunculara sahip olsalar, ligin tozunu bile atacak kapasitedeler. Forvetleri tekrar geri döndü. Eğer sürpriz yapacaklarsa o maç bu maç. Aksi taktirde son sıradan kurtulmaları çok zor.

Çatalca Öznakkaş – Bakırköyspor FK

Çatalca takımının tek avantajı ev sahibi olması. Bakırköy ekibi ise geçen hafta ki bay geçtiği haftadan önce mağlup oldu ancak, maçtan önce Futsal Milli kalecisinin kolu kırılınca maçta bunun sıkıntısını yaşadılar. Kaleci sorununu bi nebze olsun hallettiler. Kazanmaya yakın taraflar.

İ. Kastamonu – Çeliktepe 

Günün zor maçlarından birisi de bu maç. Ev sahibi tecrübeli konuk ekip diri. Beraberlik ihtimali yüksek bir maç. İbreyi döndürürse bunu Kastamonu başarır.

Şile Yıldızspor – Çayırbaşıspor

Evinde iyi oynayan Şile Yıldız takımı galibiyet almaya yakın taraf. Grupta sürpriz bile yapabilirler.

Öz Trabzonlular – Esenler
Esenler takımı lige olayla başladı ve bu sorunu hallettiler. Öz Trabzonlular ise geçtiğimiz hafta iyi başladığı maçta güçlü rakibine boyun eğdi. Zeytinburnu ekibi kesinlikle daha iyi bir takım. Galip geleceklerdir.

MELİH ÖZTÜRK 

1 yorum:

Adsız dedi ki...

başarılar...

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...