Salı, Eylül 29, 2015

SOĞUKSU GÜLE OYNAYA


İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup 4.hafta mücadelesinde Soğuksuspor, Paşabahçe Stadı'nda ağırladığı Hasköyspor'u çok üstün oynadığı maçta 2-0 yenerek evine eli boş gönderdi. 

Sercan Yılmaz, Zeki Karaca, Uğur Altay hakem triosunun yönettiği maça Soğuksu taraftarları yoğun bir ilgi gösterdi. Paşabahçe stadı tribünlerinde yaklaşık 400-500 Soğuksu taraftarı takımlarını yalnız bırakmadı.

Karşılaşmaya iki takım da dengeli başladı. İlk tehlikeli atak 6.dakikada Hasköy takımından geldi. Ceza alanı dışından yapılan sert vuruşu Soğuksu kalecisi sağına uzanarak kornere çeldi. Bu  pozisyondan sonra Soğuksu takımı yavaş yavaş Hasköy yarı alanına yerleşmeye başladı. 15.dakikada gelişen Soğuksu atağında topu önünde bulan Erdinç ceza alanı sol köşesine yakın noktadan çok sert vurarak yakın köşeden topu kalenin doksanına gönderince Beykoz temsilcisi 1-0 öne geçti. 20. dakikada gelişen Soğuksu atağında penaltı noktası üzerinden yapılan vuruşu Hasköy defansı  yatarak çizgiden çıkardı. 20. dakikadan sonra oyun tamamen orta saha mücadelesine döndü. İlk yarıda başka gol olmayınca soyunma odasına Soğuksu takımı 1-0 önde girdi. 

Üst üste pozisyonlar
İkinci yarıya Soğuksu takımı sağlı sollu ataklarla başladı. 47,49,52 ,55 ve 60..dakikalarda girdiği pozisyonları değerlendiremeyen Soğuksu takımı aradığı golü 66.dakikada defansın arkasına atılan topta kalecinin uzaklaştıramadığı topu boş kaleye yuvarlayan Ergün’ün attığı golle buldu.2-0 

Hasköy kalecisi farkı önledi
Golden sonra Hasköy takımı tamamen oyundan düştü. Soğuksu takımı 2-0 dan sonra 80,83,86 ve 87. dakikalarda  özellikle Aliş ve Ergün’le sayısız gol fırsatından yararlanamadı. Bu pozisyonlarda Hasköy kalecisi yerinde müdahalelerle farkın açılmasını önledi. Hasköy adına en net pozisyon 90.dakikada yaşandı. Bu dakikada Hasköylü  oyuncunun penaltı noktası üzerinden yaptığı vuruşu Soğuksu kalecisi soluna uzanarak kurtardı .Bu pozisyon haricinde konuk takımın ceza alanı dışından attığı birkaç cılız şut dışında pozisyonu yoktu. Soğuksu takımı takım halinde neredeyse kusursuz bir futbol oynarken, Hasköy  takımında kaleci ve 4 numaralı oyuncu haricinde vasatı aşan oyuncu yoktu. 

Bir yorumda bulunmak gerekirse Soğuksuspor iç sahada seyircisinin de desteğiyle kolay kolay maç kaybetmez görüntüsü verdi. Hasköyspor ise  özellikle orta saha da daha fazla mücadele etmesi lazım.

HABER-FOTOĞRAF: ÜMİT YILMAZ



Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...