Cuma, Eylül 25, 2015

NESTAVARRO'DAN BAYRAM MESAİSİ

Sayın Yerel Futbol takipçileri öncelikle Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, büyüklerimin ellerinden küçüklerimin yanaklarından öperim. Süper Amatör Lig'in 4.haftasında siz değerli okuyucular için birkaç maçı yorumluyorum.Saygı ve sevgiyle...

İstanbul Kastamonu-Çeliktepe
Sezon başında birçok talihsizlik yasayan İstanbul Kastamonu yeni bir oluşum içinde diyebiliriz. Zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Her daim lige renk katmış fakat genç oyuncularının fazlalığı yani tecrübe eksikliği sıkıntısını kritik dönemlerde yaşayan Çeliktepe bu sezon farklı bir görüntü sergiliyor. Tecrübeli ve genç oyuncuların harmanlanması ile oluşan takım geçen hafta grubun favorilerinden Şile Yıldız'ı adeta parçaladı. Bu hafta da deplasmanda olmasına rağmen galibiyete yakın taraf olarak görüyorum.

İstanbulspor - Beyoglu Yeniçarşı

Lider İstanbulspor çok kritik Alibeyköy deplasmanından 3 puan ile döndü. Henüz puan kaybı bulunmayan İstanbulspor ilk puanlarını kaybeder. Sinan Hoca'nın takımı Beyoğlu Yeniçarşı  iyi yerlere gelecek fakat sezon başında da belirttiğim üzere lige hazır olmalarına 2-3 hafta daha var. Banko beraberlik diyorum.

Taksim - Osmaniye İstiklal

Taksimspor kendi sahasında kaybetmeyecektir. Gecen seneki gücünden uzak görünen Osmaniye İstiklal için zor deplasman. İlk aklıma gelen beraberlik sonra ev sahibi diyorum.

Küçükçekmece-Beykoz
İki maçını da kazanan Küçükçekmece grubun iddialı takımlarından olduğunu gösterdi. Fakat bu maçı kazanacağını düşünmüyorum. İlk aklıma gelen deplasman takımı Beykoz sonra beraberlik. İki takımın da ateşli taraftarı var umarım maç dostluk çerçevesinde başlar ve öylece biter.

Selimiye - Şafakspor
Savaş Hoca'nın takımı Selimiyespor bu senede Play-Off'u görecek gibi. 2 kez izlediğim Selimiye takımı tempolu ve göze hoş gelen bir futbol oynuyor. Şafakspor da grupta 6 puan topladı ve hiç yabana atılmayacak değerli oyunculara sahip. Kendi sahasının avantajlarını iyi kullanan Selimiye bu maçı kazanır.

Yeşilköy - Galata

8. Grubun heyecanı haftalar ilerledikçe daha da artıyor. Galata ilk üç hafta ki fikstür avantajını iyi kullandı ve grubun liderliğini eline geçirdi. Uzun yıllardır  bir arada oynayan, iskelet kadroyu genel olarak koruyan Galata takımı kolay kolay kaybetmez. Yeşilköy takımının kalitesi tartışılmaz fakat taşlar hala yerine oturmamış gibi duruyor. Banko beraberlik diyorum.  

Çubuklu - Ortaköy
Altyapısının avantajlarını yıllardır kullanan Çubuklu bu sezona istediği gibi başlayamadı. İlk hafta Çeliktepe Ümitspor'dan 1 puanı son dakika golüyle kurtaran Ortaköy takımının 2.hafta başına gelenler büyük talihsizlik ve bence kulübün büyük hatasıydı. Kaliteli kadrosu ile bu kayıpları telafi edeceğini düşündüğüm Ortaköy deplasmanda kazanır diyorum. 

Merkezefendi-Davutpaşa
Fırat Hoca yüreğiyle oynayan, oyunu hiç bırakmayan tam bir Zeytinburnu takımı oluşturdu. Bilen bilir Zeytinburnu takımları genelde kendi semtinin gençleriyle lige girer ve klasikleşmiş bir ekol vardır. Herkes koşar, yüreğini koyar, gerginlik kat sayısı yüksek takımlardır. Davutpaşa çok iddialı girdiği ligde ilk galibiyetini bu hafta kazandı. Benim düşüncem ilk mağlubiyetini de bu hafta alır. Merkezefendi favorimdir. 

Bağlarbaşı- Bağcılar
Gıpta ile takip ettiğim Bağlarbaşıspor ve Özcan Hoca galibiyete yakın görünmese de kendi öz kaynak oyuncularıyla vermiş olduğu mücadele takdire şayan. Bağcılarspor ligin üstünde kurduğu takımla sadece bu maçta değil çıktığı her maçta favoridir. Bağcılar çok zorlanır fakat kazanır.

Bostancı-Ataşehir Çamoluk
Altıntepsi'yi deplasmanda 3-0 yendikleri maçta izlediğim Ataşehir henüz puan kaybetmedi fakat ilerleyen haftalarda sıkıntılı günler geçirir diye düşünüyorum. İlk puan kaybı da bu hafta Bostancı deplasmanında olacaktır. Banko beraberlik diyorum. 
 
NeStaVarRO

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.