Salı, Eylül 29, 2015

DEPLASMAN FATİHİ ALBAYRAK


Ortaçeşme Stadında oynanan Süper Amatör Lig 4. grup  4. hafta mücadelesinde Albayrak deplasman da Kavacıkspor'u 2-1 yenerek ligde 3. galibiyetini aldı ve üst sıralar için iddiasını sürdürdü.

Karşılaşma tipik bir orta saha mücadelesi şeklinde başladı. İki takımda hücuma çıkmakta zorlandı. İlk 15 dakika neredeyse hiç pozisyon yaşanmadı.17. dakika da savunmanın arkasına atılan topa altıpasta dokunan Batuhan kaleci İrfan'ın üzerinden topu ağlara yollayarak Albayrak takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Albayrak oyunu rölantiye aldı. Kavacık takımı hucuma çıkmakta oldukça zorlandı. Albayrak takımı orta sahada kısa toplarla Kavacık takımına fırsat vermedi. 39.dakika da gelişen Albayrak atağında Tacettin penaltı noktası üzerinde önünde bulduğu  topu  direğin yanından auta attı.45 .dakika da sağ kanatta korner köşesine yakın nokta da  kazanılan serbest vuruşta Önder Hakan'ın ortasına arka direkte bomboş pozisyonda kafayı vuran İbrahim skoru 1-1 yapan golü attı.İlk yarı karşılıklı gollerle  1-1 sonuçlandı.

İkinci yarı Kavacıkspor oyuna Cemal'in yerine Ufuk'u alarak başladı.48.dakikada Ufuk sarı kart gördü.60 .dakikada Önder Hakan'ın serbest vurusunu kaleci Berk kornere tokatladı.Kornerden gelen topta Ufuk'un vuruşu üstten auta gitti. Albayrak takımında 62.dakika da  Turgay çıktı yerine Lütfü girdi.70.dakikada Maruf çıktı yerine Eren girdi.84 .dakika da Suat çıktı yerine Yunus girdi. 86 .dakikada gelişen Albayrak  atağında defansın arkasına  atılan ara pasına hareketlenen Eren'in  altı pasa al da at dercesine yuvarladığı topa dokunan Lütfü takımını deplasman da 2-1 öne geçiren golü attı. 87.dakika da Kavacık takımında  Ali İlyas çıktı yerine Kaan  girdi.Hakem 4 dakika uzatma verdi.Uzatmalarda Kavacık takımının çabaları sonuçsuz kalınca maç 2-1 sona erdi. Karşılaşmayı yaklaşık 100- 150 civarında  seyirci  izledi.Denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçen maçta çok fazla pozisyon yaşanmadı.Maçı tarafsız olarak izleyen birisi olarak görüşüm, iki  takımda maça kaybetmemek için çıkmış.İki takımda daha fazla şeyler yapmalı.İki takımda orta sahayı geçerken zorlandı. Kavacık takımının kesinlikle seyirci desteğine ihtiyacı var.90 dakika boyunca tek bir tezahürat bile duymadım.Albayrak takımı ise kaleye gitmekte cok zorlanıyor. Forvetleri iyi ama orta sahalarında oyunu tutacak fazla oyuncuları yok.Onlarında ortasahayı daha hızlı geçmeleri lazım.Ligin devamında iki takımında çok zorlanacağını düşünüyorum.Özellikle Kavacık takımında Hakan ve İbrahim gününde olmazsa işleri gerçekten çok zor. Kavacık takımının orta sahasına muhakkak genç oyuncular monte edilmeli.Erdem iyi mücadele etmesine rağmen yaşı itibarıyla çok zorlanıyor.          
HABER:ÜMİT YILMAZ   
         
Stad:Ortaçeşme  
Hakemler:İsmail Şen, Barbaros Bayrak,Muharrem Meral            
Saha Komiseri: Necmi Acar            

KAVACIK: İrfan   ☆☆Emre☆☆Semih☆☆Ercan☆☆Emin☆☆  Erdem ☆☆☆ Cemal☆(dk 46 Ufuk ☆☆)İbrahim ☆☆☆ Ali İlyas☆☆(dk 87 Kaan ☆) Bedri☆☆Önder Hakan ☆☆

ALBAYRAK:Berk☆☆Battal☆☆Volkan☆☆Aykan☆☆Ahmet☆☆Muzaffer ☆☆☆ Tacettin☆☆☆ Suat ☆☆(dk 84Yunus ☆)Batuhan☆☆☆Turgay ☆☆ (Lütfü dk 62 ☆☆☆)Maruf☆☆(dk70 Eren ☆☆)
Goller: Batuhan dk 17 Lütfü dk 86 (Albayrak),İbrahim dk 45 (Kavacık).

Yardımlarından dolayı saha komiseri sayın: Necmi Acar'a teşekkür ederiz.







Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...