Pazartesi, Eylül 28, 2015

DAVUTPAŞA DEPLASMANDAN 3 PUAN ÇIKARDI


Süper Amatör 1.Grup mücadelesinde Merkezefendi, kendi sahasında ligde üst sıraları hedefleyen Davutpaşa'yı konuk  etti. Karşılaşmaya atak başlayan konuk ekip Davutpaşa, kazandığı penaltı atışını Gökhan ile gole çevirince skor üstünlüğünü ele geçirdi. 

Golden sonra rakip kaleye daha fazla yüklenen Davutpaşa, kontra ataklarla gol arayan Merkezefendi, gol yollarında başarısız olunca ilk yarı konuk ekip Davutpaşanın 1-0 üstünlüğü ile sonra erdi.

İkini yarıya da kaldığı yerden devam eden konuk ekip Mustafa Kıraç ile aradığı golü buldu ve 2-0 öne geçti. 2-0 dan sonra Merkezefendi kenar yönetiminden de oyuna müdahale gelince, Merkezefendi oyunda dengeyi sağladı. Sultanbeyli maçında da attığı kafa golü ile takımını oyuna tutunduran İlkay yine kafasını kullandı ve klas bir vuruşla topu Davutpaşa filelerine bıraktı. 2-1. 

Bu golden sonra risk alan Merkezefendi defansından Hasan'ı da ileri çıkardı ancak, Dikkatli Davutpaşa defansı ve atakları ellerinde eriten Muhammet Ali'yi geçemeyince beraberlik golünü bulamadı. Böylece Davutpaşa 2-1 lik skor ile hanesine 3 puanı yazdıran takım oldu.

Bu skorlarla beraber Davutpaşa puanını 8 yaparak 2.sırada yer alırken, Merkezefendi ise 3 puanda kalarak düşme hattının hemen üstünde averaja 10.sırada kendine yer buldu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK











Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...