Pazar, Eylül 27, 2015

ÇAKMAK'TAN BERABERLİK ÇIKTI



İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup karşılaşmasında Ümraniye temsilcisi Karabekirspor, Çakmak'ta konuk ettiği Yeşilpınarspor karşısında son dakika penaltısı ile iki puan bıraktı.



Güzel bir havada oynanan karşılaşmayı izleyenler iki takımın da sahaya koyduğu büyük mücadeleye tanık oldular. Her iki kalede de gol pozisyonlarının bolca yaşandığı ilk yarı boyunca top kale çizgisini yalnızca bir kez geçti. 30.dakikada Karabekir'den Feyzi'nin pası ile kendini kaleci Ferdi'nin karşısında bulan Cemre düzgün bir vuruş ile takımını 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarıda yine iki kalede de pozisiyonlar vardı. Özellikle kalecisi İsa'nın güven veren oyunu ile Karabekir konuk ekibe gol şansı vermedi. Karşılaşmanın 90.dakikasında Bahri'nin ceza sahasında eline çarpan top sonrası hakem penaltı atışına karar verdi. Topun başına gelen Uğur Yeşilpınar'ın eşitlik sayısını kaydetti. Beş dakika uzayan karşılaşma uzatma dakikalarında Yeşilpınar kaptanı Hasan'ın sakatlığı dolayısı ile uzun süre durunca, soğuyan maçta başa gol olmadı. İki takım 1-1 sonuçla sahadan birer puan ile ayrıldılar.

STAD: Çakmak
HAKEMLER: Göksel Göktürk, İzzet Erol, Furkan Olcaş
KARABEKİR: İsa, Bahri, Eraslan, Ufuk, Özgür, Emre, Cemre, Emrah, Ali Kemal, Feyzi, Erdinç (Serhat, Tayfun, Mahir, Umut, Serkan, Gürkan)
TEKNİK SORUMLU: Kamil Emin Tokgözlü
YEŞİLPINAR: Ferdi, Hasan, Burak, Eray, Ahmet, Yusuf, Hasan, Emre, Muhammed, Uğur, Cafer
(Abdullah, Furkan, Yusufhan, Cantürk, Savaş, Yavuz, Okan)
TEKNİK SORUMLU: Ercan Yerdak



Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...