Cumartesi, Eylül 26, 2015

BİR SAĞLIK SKANDALI DAHA


İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grup'ta Ortaçeşmespor - Öz Trabzonlular SK maçının 85.dakikasında konuk takımı oyuncusu Yusuf'un pozisyon gereği müdahalesiyle sakatlanan Ortaceşme kalecisi Hayrullah yaklaşık 5-6 dakika baygın kaldıktan sonra iki takım antrenörlerinin müdahalesiyle kendine gelebildi.

Ambulans ve sağlık görevlisinin bulunmadığı statta bir başka Ortaçeşmespor oyuncu Sercan da 55.dakikada ciddi bir sakatlık  geçirdi. Bu oyuncu da 15 dakika sedyede yattıktan sonra kendine gelebildi.

Statta 'İASKF ve TFF bu konuya çözüm bulmalı' yorumları yapıldı.

HABER-FOTOĞRAF: ÜMİT YILMAZ

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Sahada bayginlik mi gecirdi? Yoksa kaleci vakit kazanmak icin sahtekarlik mi yapti? Bir kaleci ambulans cagrilacak kadar kotu olup; bayginlik gecirdikten 5 dakika sonra maca tekrar nasil devam edebilir? Yukarida Allah var. Yazik bu kadar basit isler yapmak yakismiyor..

Adsız dedi ki...

Sevgili arkadaşım maçı izledin mi?Bilip bilmeden ahkam kesmemek lazım.Kaleci yerde 5-6 dakika hareketsiz kalıyorsa bunda ne gibi bir art niyet olabilir.Keşke yorum yaparken biraz düşünebilsek.

Adsız dedi ki...

Evet maci tribunden takip ettim. 5/6 dakika bayginlik geciren bir insan kalkip maca nasil ayni konsantrasyonla devam edebilir bana birisi aciklayabilirmi lutfen?

Adsız dedi ki...

Saha dışından futbolculara sallamak ne kadar da basit , sen nerden bileceksin ki maç psikolojisini ? 3 puan için analı avratlı sağlıklı sövecek tiplersiniz sizler , futbolu tribünden gördüğünüz kadarıyla bilen basit bireylersiniz. Yeterince açıklayıcı konuşmuşumdur umarım. Ambulans müdahalesinden sonra oyuna devam edenide gördüm kafası yarılıp devam edenide gördüm , sizler anca tribünden boş boş sallayın acizler sizi :)

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...