Pazar, Eylül 27, 2015

AVCILAR BELEDİYE BOŞ DURMUYOR


Yeni sezonda Süper Amatör Lige çıkmak için mücadele edecek olan İstanbul Konya ve Bu hafta bay geçen Avcılar Belediye bir hazırlık maçı yaptılar.

Karşılaşmaya Avcılar daha iyi başlarken aradığı golü de Volkan ile buldu ve karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Yediği golden sonra toparlanan İstanbul Konya sol kanattan içeri giren Erhan'ın akıl dolu golüyle eşitliği yakaladı ve devre 1-1 lik eşitlikle sona erdi.

Devreye Avcılar Belediye golle başladı. Ceza sahası yayının üstünde topla buluşan Erkan, sol ayağıyla usta bir vuruş yaparak 52.dakikada topu filelere gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golden sonra yine İstanbul Konya kalesine yüklenen ev sahibi ekip 73. Dakikada kazandığı penaltı atışında, Deniz'le golü bularak 3-1 öne geçti ve mücadele bu skorla sona erdi.

Avcılar Belediye takımı Süper Amatör takım olduğunu hissettirirken, İstanbul Konya takımı da Süper Amatör adaylarından olduğunu gösterdi. Karşılaşmada ev sahibi ekipten Burak ve Tuğberk sakatlıklarından dolayı forma giyemediler.

HABER:MELİH ÖZTÜRK







Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...