Pazar, Ağustos 23, 2015

YEŞİLOVA ESNAFSPOR'DAN SON MAÇINDA OLUMLU SONUÇ

                                   
İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Yeşilova Esnafspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında, ligin yeni ekiplerinden Yeşilpınarspor ile karşılaştı. İyi futbol sergileyen Esnaf, rakibini 2-1 yenerek hazırlık maçlarındaki ilk galibiyetini alırken sezon öncesi olumlu sinyaller vermeye başladı.

                                            

İki takımın teknik direktörleri Ercan Yerdak (Solda, Yeşilpınarspor) ve Mustafa Altay birbirlerine başarılar diledi.

                          
Yeşilova Esnafspor'da oynanan hazırlık maçlarının ardından yavaş yavaş kadro şekillenmeye başlarken yeşil beyazlı takım ilk kez sahaya gerçek kadrosu ile çıktı.
Esnafspor ilk dakikalarda sağ kanattan etkili bir hücum geliştirerek ileride gol aradı. Misafir takım Yeşilpınarspor ise ilk dakikalarda kontra ataklarla Yeşilova Esnafspor kalesinde gol bulmaya çalıştı. Yeşilova Esnafspor Batuhan’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.

                               

İkinci yarıda her iki takım da değişikliklere gitti. Rakip kaleyi abluka altına alan Esnafspor'da bu sefer sahneye Oğulcan çıktı şık vuruşunda fark ikiye yükseldi.

                             

Misafir takım Yeşilpınarspor ise sol kanattan hücumlar geliştirerek Yeşilova Esnafspor kalesinde beraberlik golünü aradı. Yeşilpınarspor bu ataklar sonunda Uğur'un attığı golle farkı bire indirdi, maç 2-1 bitti.

Yeşilova Esnafspor Kulübü Başkan Vekili Salih Yetik  “Çalışmalarımız güzel bir şekilde devam ediyor. Günde tek antrenmanla çalışmalarımız sürüyor. Futbolcularımız oldukça hırslılar. Ligin başında forma aslanın ağzında olacaktır. Hocamız, yaptığı hazırlık maçları ile denemeye gelen oyunculara şans verdi. Bundan sonra artık deneme süresi bitti ve yavaş yavaş takım olma hüviyetine girmeye başladık. Lig başlayana kadar yapacağımız hazırlık maçları ile çok daha iyi olacağız" dedi.
                                
Yeşilpınarspor Teknik Direktör Ercan Yerdak ise "Rakibimiz karşısında maça iyi başladık. İstediğimiz pozisyonları bulmamıza rağmen golü bulamadık. Yeni bir takımız. Oyuncularımız birbirleri ile yavaş yavaş kaynaşıyorlar. İlerleyen günlerde yapacağımız hazırlık maçları ile birlikte yeni sezona müthiş girmek istiyoruz. Ben oyuncularımızın performansından son derece memnunum. Rakibimiz Yeşilova Esnafspor’a yeni sezon öncesi başarılar diliyorum” diye konuştu.

HABER: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...