Salı, Ağustos 25, 2015

VALİDE TAYFUN ADINI FİNALE YAZDIRDI


Üsküdar Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Katibim Turnuvası Yarı Final maçında Sultantepe ve Valide Tayfunspor karşı karşıya geldi.  

İki tarafta karşılaşmanın ilk 10 dakikalık bölümünde kontrollü bir oyun sergileyerek adeta birbirlerini tarttı. Ardından vites yükselten Valide Tayfunspor 15.dakikada kazandığı kornerde İsmet Akçakaya topu ön direğe kesti. ortaya hareketlenen takımın "amca"  Lakaplı kaptanı Yunus Emre Seymen takımını 1-0 öne geçirdi. 

Bulduğu golden sonra oyunu rölantiye almayan Valide Tayfun  32.dakikada yine bir korner organizasyonunda bu sefer ilk golün tam tersine  arka direkte topu Yunus Emre Seymen ile buluşturarak golü buldu ve 2-0'ı yakaladı. 

Sultantepe'de ise farkı azaltma çabaları 42.dakika da sonuç verdi. Buğra Yeni'nin sağ taraftan getirdiği topu ağlarla buluşturan Orhan Ünsal farkı 1' e indirdi. İkinci yarı oldukça sert geçerken Valide Tayfunpor net pozisyonlardan yararlanamazken Sultantepe'nin ise 1 topu direkten döndü. Karşılaşmadan başka gol çıkmayınca Valide Tayfunspor finale yükselen ekip oldu.

HABER:MELİH ÖZTÜRK



Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Programı

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...