Cumartesi, Ağustos 22, 2015

PARİS SAİNT GERMAİN'DEN BÖLGESEL AMATÖR LİG'E



Yeni sezon öncesi amatör liglerimizde yabancı transferi devam ediyor. Bu kez BAL'dan ses getiren bir hamle geldi.

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden Mudanyaspor Paris Saint-Germain'in altyapısında oynayan 20 yaşındaki Kamerun asıllı Fransız oyuncu Onquene Ntah Simon ve Njalla Quan Sports Academy takımından 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Bate Eya Arsene Etah'ı kadrosuna kattı.

Paris Saint-Germain'in altyapısında oynayan 20 yaşındaki Kamerun asıllı Fransız Onquene Ntah Simon ve Kamerun'un Njalla Quan Sports Academy 28 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Bate Eya Arsene Etah Mudanya'ya gelerek 1 yılığına sözleşme imzaladı.

Transfer olmaları halinde Mudanyaspor da pay alacak
Futbolcuların finans kaynağını Haspek Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peksert oluştururken, imzalanan 1'er yıllık sözleşmenin sonunda 2 futbolcunun başka takımlara transfer olması halinde Mudanyaspor da pay alacak. İmza töreninde Mudanyaspor Başkanı Recep Günay, Hasan Peksert'e kulübe desteğinden dolayı bir teşekkür plaketi verdi. 

'3. Lig garanti'
Futbolculardan Simon bu yıl 20, Etah ise 15 gol atacaklarını iddia edince Teknik Adam İsmail Serbest ise, “Tamam o zaman 3. Lig garanti" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Kaynak: Yeni Şafak

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...