Pazar, Ağustos 23, 2015

METİN UZUN'DAN SEZON YORUMU


Süper Amatör Lig 1.Grupta iddialı ekipler arasında yer alan Ortaköy Teknik Direktörü Metin Uzun, Öz Alibeyköy ile oynanan ve 5-1 biten hazırlık maçının ardından sitemize sezon ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Uzun "Sezona iyi başlamak istiyoruz. Grubumuzda özellikle Davutpaşa gibi köklü bir camia, Erokspor gibi Bölgesel Amatör Lig görmüş bir ekip var. Kapalı kutular ve aslanlar gibi gençlerle mücadele edecek, koşacak, ısıracak ekipler de cabası. Sezon boyunca dikkat kaybedenin çok şey kaybedeceği bir grup olduğunu düşünüyorum" dedi.

'Kazandık ama eksiklerimiz var'
Tecrübeli teknik adam şöyle devam etti: "Sahada 11 futbolcu birbiriyle mücadele ettiği için o takım iyi bu takım kötü diye ayırt etmeden, her maça aynı ciddiyetle çıkacak bir oyuncu topluluğum var. Bugün belki kazandık ancak eksiklerimiz var. Bunları da önümüzdeki 15 günlük süre içinde giderip ilk iki sıradaki yerimizi almaya çalışacağız. Oyuncularımın kalitesi belli. Başkanımız, Yönetim Kurulumuz da arkamızda. Taraftarlarımız da aynı şekilde bize destek verirse Allah'ın izniyle biz bu işi başaracağız."

HABER: MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.