Çarşamba, Ağustos 26, 2015

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ’NDEN GENÇ SPORCULARA YENİ SAHA

                                        
Sporun destekçisi ve sporcunun dostu Küçükçekmece Belediyesi, ilçede bulunan Halkalı ve Yeşilova Statları’nı yenileyerek, yeni sezona hazırladı.
Amatör ve profesyonel sporcuların yanı sıra, Küçükçekmece ilçesinde ikamet eden engelli, engelsiz tüm vatandaşlara, öğrencilere, kurumlara kapısını açan Halkalı ve Yeşilova Kemal Aktaş Statları Küçükçekmece Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenilendi.
                                       
                                            “NİCE ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRECEĞİZ”
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de spor yapanların her zaman yanında olduklarını belirterek, “Pek çok amatör ve profesyonel spor kulübüne hizmet veren bu statların yenilenmesi bizim için çok önemli. Biz Küçükçekmece ilçemizde nice başarılı sporcular, dünya şampiyonları yetiştirmek istiyoruz. Bu nedenle statlarımızı genç sporcularımız için hazırladık. Onlara her zaman daha iyi imkanlar sunmaya devam edeceğiz” dedi.
                                     

ÇİM SAHADAN HAKEM ODASINA KADAR YENİLENDİ
Yapılan yenileme çalışması kapsamında, Halkalı Stadı’nda, zemindeki sentetik çim futbol sahasının, saha etrafındaki 350 metrelik koşu parkurunun zemin kauçuğu yenilenirken; Yeşilova Stadı’na ise, ilave trübün yapılarak, mevcut trübün revize edildi. Ayrıca, futbol sahasının çimleri yenilendi, zemin izolasyon ve drenaj, soyunma ve hakem odası, çevre tel çitleri, saha aydınlatmaları yapıldı.
Küçükçekmece ilçesinde bulunan Yeşilova ve Halkalı Statları’ndan ise, pek çok spor kulübü, vatandaşlar (yürüyüş amaçlı), okul takımları, spor akademisi öğrencileri, kurum takımları, engelliler özel atletizm takımları yararlanıyor.
HABER:Yılmaz AKTEPE










Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.