Pazartesi, Ağustos 31, 2015

KATİBİM'DE ŞAMPİYON ÇAMLICASPOR


Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen Katibim Futbol Turnuvası'nda Çamlıcaspor şampiyon oldu. 

14 takımın katıldığı turnuvanın finalinde Çamlıcaspor, Valide Tayfunspor'la karşılaştı. 90 dakikanın sonunda rakibiyle 2-2 berabere kalan Çamlıcaspor penaltılarda 8-7 galip geldi ve mutlu sona ulaştı.
Üçüncülük maçında ise Selimiyespor, Sultantepespor'u 3-1'lik skorla geçti.

Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini belirten Çamlıcaspor Teknik Direktörü Hakan Ulaş, “Üsküdar Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Katibim Futbol Turnuvası’nda şampiyon olduk. Genç futbolcu arkadaşlarımız bu karşılaşmaya gerçekten inanarak çıktılar. Sonuç olarak da gelip geldik, şampiyon olduk. Tüm camiamıza hayırlı olsun” diye konuştu.

İleride ki hedeflerinin kendi liglerinde şampiyon olmak olduğunu belirterek sözlerine devam eden Ulaş, “Tüm futbolcularıma yeni sezonda başarılar diliyorum. Sakatsız bir sezon olsun. Bu güzel turnuvayı destekleyen Üsküdar Belediyesi'ne de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Şampiyon takım Çamlıcaspor'un kaptanı Mehmet Cihat Sadıkoğlu ise, “Futbolcu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Onların elleri ayaklarına sağlık" dedi. Takımla ilgili öncelikli hedeflerin play-off’a kalmak olduğunu belirten kaptan Sadıkoğlu, “Play-off’tan sonra ise amacımız Bölgesel Amatör Lig. Bölgesel Amatör Lige de çıkarsak inşallah onun doğrultusunda yeni hedeflerimizi belirleyeceğiz” diye konuştu.

Kaynak: Üsküdar Belediyesi

Hiç yorum yok:

Beşyüzevler geriden geldi, iddiasını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu'nda Beşyüzevlerspor 2-0 geride düştüğü maçta Türk Hava Yolları'nı (THY) 3-2 yenerek son haftaya BAL yol...