Perşembe, Ağustos 27, 2015

İZZETTİNSPOR UMUT SAÇIYOR


Süper Amatör Lig'in yeni takımlarından İzzettinspor, lig öncesi oynadığı hazırlık maçlarında oynadığı futbol ile umut veriyor. 

Takımın yeni isimlerden kurularak güçlü hale gelmesi için gününün büyük bir bölümünü kulüp için harcayan Kulüp Başkanı Ali Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri, sezonda adından söz ettirecek bir takım oluşturmak için hiç boşluk vermeden hazırlıklarını sürdürüyorlar. 

Takım olarak ilk yıllarında Süper Amatör Lig'de önceliğin kalıcı olacağını söyleyen Başkan Ali Açıkgöz, iyi gidilmesi durumunda bir üst lig olan Bölgesel Amatör Lig'e de çıkabileceklerini dile getirdi. Şu an için Bölgesel Lig'i konuşmanın erken olduğunu fakat iyi bir takım oluşturdukları için herkesin gözünde bu lig için takım oluşturulduğu izlenimi yatıldığını söyleyen Başkan Açıkgöz, “İzzettinspor’un öncelikli hedefi ligde bu sezon iyi bir tutabilmesidir. Her şey güzel giderken BAL, Bölgesel Lig gelirse ona da hayır demeyiz. Zaman en büyük ilaç, çok çalışıp lige hazır olmaktan başka bir düşünce taşımıyoruz. Liglere az bir zaman kaldı ve teknik kadromuzun isteği doğrultusunda belki bir iki tane daha oyuncuyu kadromuza katabiliriz. Bu gün için tek düşüncem, takımın lige bir an evvel hazır olmasıdır. İlerleyen zamanlarda zaten takım olarak iyi yerlerde olacağımıza inancımız camia olarak büyüktür” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.