Pazar, Ağustos 23, 2015

İSTANBUL SİNOP EVİNDE MAĞLUP

                        
İstanbul Süper Amatör lig temsilcilerinden İstanbul Sinopspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamınsa Altıntepsi Makelspor ile Küçükçekmece Metin Oktay Sahası'nda karşı karşıya geldi. Maçı Altıntepsi 2-0 kazandı.
                                            
Karşılaşmayı Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, Altıntepsi Makelspor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Milli futbolcu Arda Turanın Babası olan Adnan Turan, İstanbul Sinopspor Onursal Başkanı Raşit Şahin kulübün başkan yardımcısı Yasin şahin birlikte izledi.
                            
İstanbul Sinopspor da savunma ve orta saha tel döküldü ve lig için kötü izlenim verdi.
                           
Bu sezon 7 hazırlık maçı yapan ve oynadığı 7 maçta 3 beraberlik, 3 galibiyet ve 1 yenilgi almasına rağmen Küçükçekmece temsilcisi oldukça vasat bir futbol ortaya koyarak lig öncesi kötü sinyaller vermeye başladı.
                           
Altıntepsi gümbür gümbür
Bayrampaşa Altıntepsi Makelspor takım ise oynadığı 6 hazırlık maçında sadece bir beraberlik alırken 5 galibiyet aldı ve  kalesinde hiç gol görmedi. Makelspor ligde çok canlara yakacak gibi gözüküyor.
                         
Yeşil Beyazlı takım İstanbul Sinopspor maçında çok iyi başlayarak oyunun daha ilk dakikalarında etili olan Bayrampaşa temsilcisi Tayfunun attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kaptı.
                          
İkinci yarıda ev sahibi İstanbul Sinopspor orta sahada etkisiz kalınca Altıntepsi Makelspor takımında Levent takımının ikinci gollünü attı ve skoru 2-0 yaptı.
                              
Karşılaşmada başka gol olmayınca misafir takım Altıntepsi Makelspor deplasmanda güzel futbolu ile İstanbul Sinopspor'u 2-0 mağlup ederek lige hazır görünümü verdi.
                               
HABER: Yılmaz AKTEPE

6 yorum:

Adsız dedi ki...

istanbul sinopspor takıma aldğı bomba topçularla anca 1 amatördeki takımları yenerler defans çok ağır yazık paraşütle düşerler bu sene . tüm yük kurt forvet özerde o olmasa yada bi sakatlansa zaten gol atcak başka kmse yok. defansdaki uzun boylu stoper arkadaşı nerden buldular bilmyrum ama bizim halı sahadaki kadroya bile zor alırım onu . Tefik hoca başarılar sana ..

Adsız dedi ki...

Tevfik hocam boş takım kurmaz

Adsız dedi ki...

İlk yorumu yapan arkadaşı çok merak ettim. Acaba maçı nerden izledi yada hangi maçı izledi. Yaptığın yorumlar saçma ötesi. Maç esnasında bende tribündeydim. Forvet özer maç boyunca yürüdü tek top dahi indiremedi sinopun defans göbeğinde oynayan iki oyuncuda çok başarılıydı birbiriyle uyumluydu. Sağ bek ve sol bek yetersiz kaldı. Takım yeni olduğu için bu tür aksaklıklar olabilir ama bu yorumu yapan arkadaş sanki biraz taraflı yaklsşmış yada herhangi bir arkadaşa karşı ön yargılı. Çünkü böyle saçma ve alakasız yorumun başka bir açıklaması olamaz.. Şunuda belirtmek isterim özeri yermek istemedim sadece bu maç kötüydü amatör ve profesyonel futbol camiası özerin yeteneğininde futbolculuğununda farkındadır. Ben sadece bu maç hakkındaki görüşümü bildirmek istedim.

Adsız dedi ki...

Öncelikle Sinop sporu ele almak isterim maçı tribünden bizzat izledim. defansın göbeğinde oynayan 2 stoperi ağır buldum. Bekler yetersiz geldiler ligde baş ağrıtabilirler. asıl önemli sorun orta saha bence. orta sahada ki oyuncular idare ederek oynuyorlar saklanıyorlar top almıyorlar. bir takımın orta sahası bu kadar az top alıp bunun yanında bu kadarda çok top kaybetmez. bence orta sahaya az top kaybı yapan tecrübeli takımı taşıyacak liderlik yapacak bir oyuncuya ihtiyaçları var. topu kaptıktan sonra kullanabilecek oyuncuları yok oyuna çeşitlilik katacak oyuncuları yok. kısacası orta sahaya tecrübeli bir oyuncu lazım. Özer iyi oyuncu ama Engin onu tamamlamıyor onunla ilgili tereddütlerim var. acil transfer şart bütün emekler boşa gitmeden. maçlar başlamadan.

Altıntepsi takımının ikinci maçını izliyorum ilk izlediğim maç ile bu maç arasında dağlar kadar fark var kısacası kamp yaramış kampın meyvelerini toplarlar. iki takımada gruplarında başarılar.

Adsız dedi ki...

birde tevfik hoca boş takım kurmaz diyen arkadaşa bence tevfik hoca alt yapı hocası A takım düzeyinde başarılı olabileceğini düşünmüyorum.

Adsız dedi ki...

Öncelikle sinop sporun 5 hazirlik macini izledim daha onceden olan oyunculari yoktu sol aciklari ilyas diye bir cocuk bu macta yoktu takimin orta sahadaki butun hucum gucunu ustlenen cocuktu.on liberolarinda 2 adamda yoktu bunlarda bu takimin as oyunculariydi bunlar sakatmi vesayre baska bi durumdan dolayimi yoklar onu bilmiyorum onlar olmassa bu takimin isi zor ozer engin ilyas bu takimi sirtlarlarsa sirtlarlar kalite on libero da sart

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...