Pazar, Ağustos 23, 2015

İFFO İSTANBUL'A DENEMELERE GELDİ.

 Hatay Kırkahan Amatör kulüplerinden olan İbrahim Fırtına futbol kulübü İstanbul'a çeşitli kulüplerin görmesi için futbolcular ile birlikte İstanbul'a geldiler.
İstanbulda 1 Hafta kalacak olan İbrahim Fırına Futbol kulübü burada başta Beşiktaş olmak üzere profesyonel kulüplerin altyapısı ile yapacağız hazırlık maçlar ile yetenekli futbolcuları bu kulüplere beğendirmeye çalışacak.
                                         
Kulübün kurucusu ve Başkanı olan İbrahim Fırtına yaptığı açıklmada Türkiyede  Futbolun kalbinin en çok attığı İstanbula futbolcularımızla birlikte 1 haftalığına geldik.
Buraya gelmemizin tek amaçı bünyemizde yetiştirdğimiz genç kardeşleri büyük kulüplerimzi görmesi cünkü hiç kulüp kırkhana gelip bu çocukları izleme imkanıu bulmuyorlar bizde onlar gelmiyorsa biz giderik diyerek buraya gelik.İFFO olarak  eğer bu çocuklardan 1 kaç oyuncuyu profosyenel kulüplere kazandırırsak ne mutlu bana Hatay Kırkıhan dan hiç çıkmayan çocukların hem İstanbul'u hemde İstanbul'dakiyle futbolcuların hangi imkanlarda hazırlandığını yerinde görmelerini sağlamak amaçı ile buraya geldik.

HABER:Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

Ataşehir Arenaspor zorlu mücadeleye hazır

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta lider Ataşehir Arenaspor bugün sahasında takipçisi Valide Tayfunspor'u konuk edecek.