Perşembe, Ağustos 27, 2015

'BÜYÜKÇEKMECE'YE SÜPER LİG YAKIŞIR'


Büyükçekmece-Beylikdüzü Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Alaattin Yavuzgüneş, Büyükçekmece ilçesi için güzel işlerin altına sportif anlamda imzaların atılması gerektiğini söyledi. 

Düşüncelerini yazılı açıklama ile basın mensuplarıyla paylaşan Yavuzgüneş, “Büyükçekmece ilçemizde Spor Toto 2. Ligde mücadele eden profesyonel futbol takımımız Büyükçekmece Tepecikspor ile BAL, Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Büyükçekmece Belediyespor kulüplerinin güçlerini birleştirerek 2 yıl sonra Spor Toto Süper Lige çıkmasını çok arzu ediyorum. Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün ile birlikte Büyükçekmece Tepecikspor, hem de Büyükçekmece Belediyespor kulüp başkanlarımız nefis yapmayıp bu birlikteliği en kısa sürede hayata geçirmelidirler. Büyükçekmecemiz, İlce olarak Spor Toto Süper Lige her şeyiyle hazır durumdadır. Gelin hep beraber el ele verelim Büyükçekmevce’yi hak ettiği yere taşıyalım” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...