Pazartesi, Ağustos 24, 2015

ADIYAMAN 1954'Ü HIRS BASTI


İkinci Etap Kamp çalışmasını Bolu Gerede Dorukaya GrenPark tesislerinde sürdüren Adıyaman 1954 Spor Kulübü gün içerisinde yaptığı çift antrenmanla hazırlıklarını sürdürüyor.

Birinci etap kamp çalışmasının ardından başlayan ikinci kamp döneminde yapılan antrenmanların yanı sıra yaptığı hazırlık maçlarıyla lige hazırlanan Adıyaman 1954 spor kulübü ilk maçında Afyon Afjetspor'u 2-0 yenerken, ikinci maçında Kahramanmaraş Beyoğluspor ile 2-2 beraber kaldı.

Durmuş: Turu geçmek istiyoruz
Yapılan antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini belirten Adıyaman 1954 Spor Kulübü Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş; “Birinci etap kamp çalışmasının ardından ikinci etap kamp çalışmamız devam etmekte. Takım olarak her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. İki hazırlık maçı oynadık. Takım olarak hazırlık maçlarında elde ettiğimiz skorlardan öte ortaya koyduğumuz performans bizleri sevindirmekte.  Kamp süresi boyunca hazırlamış olduğumuz program doğrultusunda antrenmanlarımıza devam ederken, birkaç hazırlık maçı daha oynayacağız. Önümüzde Ziraat Türkiye Kupası maçımız var ve 2 Eylül tarihinde kendi saha ve seyircimiz önünde ilk tur eleme maçı oynayacağız. Amacımız ilk turu geçip üst turlara çıkmak için mücadele edeceğiz” dedi.

Takım olarak her geçen daha iyiye gittiklerini belirten Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç; “Sezon öncesi kulüp olarak bir taraftan transfer çalışmalarımızı sürdürürken, bir taraftan da birinci etap kamp çalışmasının ardından ikinci etap kamp çalışmalarımıza teknik heyetimiz nezaretinde devam etmekteyiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız kısa sürede takıma adapte olmaları bizleri sevindirmiştir. Bilindiği üzere çekilen kura neticesinde Ziraat Türkiye kupası ilk tur eleme maçında Kilis Belediyespor ile eşleştik. Amacımız kendi sahamız ve taraftarımız önünde maçı kazanıp bir üst tura çıkmaktır. Taraftarımız şimdiden bu maça hazır olsunlar" diye konuştu.


Kamp çalışmalarının çok güzel geçtiğini belirten Adıyaman 1954 Spor Kulübü Yöneticisi Ali Özsayın; “İyi bir ekip oluşturduk ve takım olarak her geçen gün daha iyi olacağız. Önümüzde Ziraat Türkiye Kupası maçı var ve taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazanıp bir üst tura çıkmak istiyoruz” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ZEYNAL BOZ

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...