Salı, Temmuz 28, 2015

YEŞİLOVA ESNAFSPOR YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Yeşilova Esnafspor 2015-2016 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Yeni sezonun ilk çalışmasına 35 futbolcu katılırken Teknik Direktör Mustafa Altay ve Yardımcı Antrenör Yılmaz Ak nezaretinde kulübün kendi tesislerinde gerçekleştirilen çalışma yaklaşık 2 saat sürdü.

Sezonun ilk çalışmasını Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, Başkan Vekili Salih Yetik ve Genel Kaptan Fetah Plakay takip ederken antrenman öncesi Başkan Ahmet Ulaş futbolcularla bir araya gelerek, yeni sezonun herkes adına hayırlı olmasını diledi. Teknik ekip ve Yönetim Kurulu’nun futbolcularla kısa bir toplantısının ardından çalışma başladı.

Hafif Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla koordinasyon antrenmanı yapan futbolcular sık sık su molası verirken, yapılan çift kale maçınd futbolcuların koyduğu mücadele ve sergilenen performans yönetimi sevindirdi.
                                                

Yeşilova Esnafspor Teknik Direktörü Mustafa Altay, tamamen mücadeleye dönük bir takım oluşturmaya çalıştıklarını dile getirerek; “Geçen sezonki ekipten Mesut, Fırat, Turgay, Semih, Batuhan, Eren, Oğuzhan, Mazlum, Ogün, Muhtittin ve Berkcan ile yeniden anlaştık. Altyapıdan Berk, Kaan ve Furkan'ı dahil ettik. Dış transferde daha önce bizde forma giyen Engin (Söğütlüçeşmespor), Mustafa (Yeşilpınarspor) ve Oğulcan (Öz Trabzonspor) ile anlaşmaya vardık" dedi.


Tecrübeli çalıştırıcı, "Geçen sezonki iskelet kadromuzu muhafaza ediyoruz, yine geçtiğimiz sezon U19 Ligi’nde oynayan ve başarılı sonuçlar elde eden takımımızın gençlerine de şans vermek istiyoruz. Genç futbolcularımız bizim için çok önemli onlara güveniyoruz. Günübirlik değil kalıcı başarılara imza atmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.


Altay şöyle devam etti: "Dış transfer çalışmalarımız devam ediyor, gerekli görülen yerlere takviye yaparak yeni sezona hazır gireceğiz. Şu an görüştüğümüz futbolcular var, kulübümüzün çıkarları ve  istekleri doğrultusunda ilerleyen günlerde onlarla anlaşıp kadroya katılacaklarını düşünüyoruz. Bunun içinden elimizden gelen çabayı gösteriyoruz.

Hafta içi  bir hafta sonu iki olmak üzere haftada üç çalışma yapıyoruz önümüzdeki hafta hazırlık maçları oynamaya başlayacağız ve yapacağımız hazırlık maçlarında 25 kişilik kadroyu belirleyerek kampa gideceğiz." 

HABER: YILMAZ AKTEPE      

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.