Çarşamba, Temmuz 29, 2015

TFF İSTANBUL İL TEMSİLCİSİ BELLİ OLDU


TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür oldu. Aynı zamanda İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri olan Tanrıyaşükür bundan böyle TFF'yi İstanbul'da temsil eden isim olacak.

TFF'nin Amatör Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez bugün Tanrıyaşükür'ün il temsilcisi olması için gerekli talimatı verdi. Resmi açıklamanın yarın yapılması bekleniyor.



İstanbul futbolunda beyaz bir sayfa açmak istediklerini belirten TFF İstanbul İl Temsilcisi Ali Tanrıyaşükür, Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Öncelikle il temsilciliği kadromuza yetkin, işini seven, futbolumuza hizmet verecek kişileri getireceğiz. Bundan böyle tertip komiteleri seçimle gelecek. Böylece kulüpler bir anlamda kendilerine karşı sorumlu olacak. İstanbul liglerini yöneten isimleri kulüpler kendileri seçecek. Futbol Talimatı ve Amatör Kitapçık'ta ne yazıyorsa o kurallar uygulanacak, resen yönetim olmayacak" dedi.

HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...