Pazartesi, Temmuz 27, 2015

OYNAMAK İSTEYENE OKMEYDANI FETİHSPOR'UN KAPISI AÇIK


45 yıllık dostum Okmeydanı Fetihspor Kulübü'nün efsane antrenörü Cevat Erdoğan bey ile beraberim bugün... Kendisiyle ve takımı hakkında yapmak istediğim röportajımı memnuniyetle kabul etti. Ben de bir dönem 14-16'da antrenör olarak şampiyonluk yaşamış birisiyim burada. Böyle bir camiayı haber yapmak şahsım içinde onur vericidir elbette. 

Takımının onlarca şampiyonluğunda payı olan Cevat hoca sıkıntılı sezonlar da yaşadı tabi ki. Geçen yıl küme düşen ve bu yıl 1. Amatör'de mücadele edecek olan A takım sezon çalışmalarına ve futbolcu transferlerine başladı. Takımda oynamak isteyen yetenekli gençlere idman ve olanak sağlanmakta. Cevat hoca, takımlarında oynamak isteyenlerin haftanın 6 günü Fetihspor'a başvurabileceğini söyledi. (Telefon: 2122538071)

Ben de burada röportajımı noktalarken Okmeydanı Kulübü'ne ve değerli ağabeyim Cevat Erdoğan'a yeni sezonda başarılar diliyor,teşekkürlerimi sunuyorum. Bir de kulübün cefakar başkanı Burhan Erdoğdu'yu Recep Denizli'yi ve yöneticilerini de zikretmek isterim elbette.

YAZI: AHMET KARALİ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.