Cumartesi, Temmuz 25, 2015

İFASPOR PAZARTESİ ÇALIŞMALARA BAŞLIYOR


Bölgesel Amatör Lig takımlarından İFA Spor iç transfer Kaptan Serkay, Faruk, Muhammet Ali Atam, Hüseyin, Özkan ve Mahmut ile yeniden anlaşmaya vardı.


İFA Spor Kulüp Başkanı Aydın Ayyıldız yaptığı açıklamada "2015-2016 Futbol sezonuna güçlü bir kadro kurmak için Bayram tatili bitmesi ile birlikte çalışmalara hız verdik. Geçen yıl takımız başarıya taşıyan Oğuz Karakaya hocamızla yeniden anlaştık. Yardımcıları ise Kaleci hocası Mesut Bozkur ve Eren Ak olacak. Bayram öncesi yani Arefe günü geçen yıl formamızı giyen tüm futbolcularımızın alacaklarını bayram öncesi ödedik, kimsenin alacağı kalmadı.
                                     

Bayram tatilinin bitmes ile birlikte Oğuz hocamızda gerekli raporları alarak iç transfer Kaptan Serkay, Faruk, Muhammet Ali Atam, Hüseyin, Özkan ve Mahmut ile yeniden anlaşmaya vardık. 2-3 futbolcu da bir kaç gün süre istedi.
Dış transferde ise transfer çalışmalarımız devam ediyor Oğuz hoca isetği üzerine dış transferde de takımımızda gerekli görülen yerlere de takviyeler yapacağız ve Pazartesi yeni sezon için çalışmalara başlayacağız" dedi.

Ayyıldız ayrıca "Bu sene daha dinamik ve gençlerden oluşan bir kadro ile mücadele edeceğiz. İç transferimizi tamamladık artık dış transfere bakıyoruz. Dış transfer de bazı futbolcularla görüşmelerimiz oldu. Resmiyet kazandıkça açıklama yapacağız. Tüm İFAspor el ele verip bu sene 3.Lige çıkacağız. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

HABER:Yılmaz AKTEPE



4 yorum:

Adsız dedi ki...

gecen senekı takımın yarısı ortada yok butce desen super amator butcesıne bıle yaklasmıycak rakamlarla 5 tane takımı parasız pulsuz her sezon sırtında tasıyan oyuncun kalmış onlarla anlastık demek genc oyuncularla yola devam edıcez dıyıp hala kalkıp trılyonların dondugu bolgesel lıgde 3 lıge cıkıcaz gıbı hayalperesetlıkden bıle ote demecler vermekle kımı kandırıyor bu zıhnıyet anlamak mumkun degıl bıraz gercekcı olun bu ısler ole kolay degıl cıkın mertce dıyınkı bızım butcemız kısıtlı kumede kalırsak basarıdır 3 lıge cıkıcaz gıbı demecler gercekden komık ve cıddıyetten uzak soylemler sız cıkar 2 ay sonra dersınızkı bızım paramız yokdu ama sampıyonluga oynucak takım kurduk!!

Adsız dedi ki...

Duser bunlar bu sene

Adsız dedi ki...

3 ligi hedef koymak icin illa trilyon butcelermi olusturmak gerekiyor İfaspor cekmece bolgesini ve istanbulu Bal da temsil etti gecdigimiz sezon diger takimlar gibi ne belediyenin parasini kullandi nede arkasinda siyasi bi guc oldu kendi ekonomisi cercevesinde ithaf ettiginiz super amator butcesiyle gecen sezon bir macla 3 ligi kacirdi bu sene belki daha zor sartlarda takim kuruluyor ama hic bir seyin paradan ibaret olmadigini ispatlayan oyunculara ve camiaya sahipdir İfaspor. Para masa basi kovalayan belediye ekonomisi ve siyaseti kullanan takimlarin tasarrufu ! Kimse sanmasin ifaspor gecen sezon elmasbahce-sultanbeyli bld macindan once yasananlaridan farkinda camiamiz elbet Allahinda bi hesabi vardir gec olur ama adalet yerini bulur. Birde boyle camiayi taniyan bilen arkadaslarimiz sosyal platformda kulube emek vermeye calisan insanlari elestiricegine buyursun gelsin kulubumuze tasin altina elini soksun birlikde kaldiralim bu yuku buralara yorum yazip kenara cekilmeklede olmuyor bu isler.

Adsız dedi ki...

Ilk yoruma tamamiyle katiliyorum hem 40 yasindaki futbolcularla tekrar anlas sonrada genc futbolcularla yola devam ediyorum de bu cok tezat bir durum...bal liginde ya kafaya oynarsin yada supere dusersin başka secenegin yok ifasporun sartlarida o kadar kucumsenicek duzeyde degil bence tek eksik futboldan anlayan bir baskan ve yönetim. .gecen yil mehdi baskan olsa su an takım 3 ligdeydi...takim bu gidisat ve anlayisla malesef seneye super amatorde yoluna devam eder.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...