Pazartesi, Temmuz 27, 2015

HAZIRLIK MAÇINDA KAZANAN DOSTLUK OLDU




Sancaktepe Belediyespor U17 takımı ile Pendik Esenyalıspor U17 takımları Sarıgazispor tesislerinde hazırlık maçı yaptılar. İki takım da iyi mücadele ve dostluk içinde bir maç oynadılar.

Maçtan sonra Sancaktepe Belediyespor Teknik Direktörü Hasan Hız, Esenyalısporlu meslektaşı Coşkun Güzel'e teşekkür ederek uğurladı. Ve sonuç olarak dostluk kazandı diyerek başarı dileğinde bulundu.

Coşkun Güzel ise paylaşım sitesindeki sayfasında oyuncularına , "Ağırlıklı olarak 2000 ve 2001 doğumlulardan oluşan U17 takımımız maçtan mağlup ayrılmasına rağmen oynadığı iyi futbol ile ilerisi için umut verdi. Bütün oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyor gözlerinden öpüyorum" mesajını verdi.



Ev sahibi ekip hocası Hasan Hız , oyuncularına yaptığı konuşmada , "İlk Hazırlık Maçında sizlerin bu işi ne kadar ciddiye aldığınızı gördüm her şey istemeye bağlı. Önce hayal edeceksiniz sonra gerçekleştireceksiniz. Sabırla çalışırsanız geldiğiniz noktaya siz bile Şaşıracaksınız" dedi.

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...