Pazar, Temmuz 26, 2015

DÜZCESPOR TOPUK YAYLASINDA


Yeni sezon hazırlıklarını Fenerbahçe’nin Düzce’de bulunan Topuk Yaylası Tesislerinde sürdüren Spor Toto 3. Lig 1. Grup Takımlarından Düzcespor, mükemmel atmosferi ve büyüleyici güzelliklere sahip olan Topuk Yaylasında kondisyon depoluyor. 

Sezona iyi başlayıp hedefini şampiyonluk olarak belirleyen takımlar arasında yerlerini almak için iyi bir çalışma ortamı yakalamak için bu güzel tesislerden faydalandıklarını söyleyen Düzcespor Teknik direktörü Murat Şenvardar, Fenerbahçe’nin Tesislerinin kendilerine uğur getireceğine inandıklarını söyledi. 

Yeni yapılanma ile sezona iyi başlamak için eksiklerin asgariye inmesi için çalışmaları aralıksız sürdüreceklerini ifade eden Şenvardar, takım olarak iyi bir kamp geçirdiklerini bunun karşılığını lig maçları başladığında alacaklarına inandıklarını söyledi. 

Yeni ve eski oyuncuların kaynaşması için kampın takıma büyük katkı sunacağını ifade eden Şenvardar, ilk etabı Düzce’de ikinci etabı Topuk Yaylasında üçüncü etap hazırlıklarını da Bolu’da sürdüreceklerini belirtti. Şenvardar ayrıca şu an için kadrolarında eksik bölgelerin tespiti için çalışmaların yapıldığını, eksik bölgelere gerekli takviyelerin yapılması için yönetime gerekli raporu ileteceğini söyledi. 

Diğer taraftan günde çift idman yaparak sezona hazırlanan Düzcespor’da futbolcuların morallerinin iyi olduğu gözlerden kaçmadı.

Köseer ve Kudu, takımı yalnız bırakmıyor
Düzcespor Sportif Direktörü Erol Köseer, Genel Kaptan Selahattin Kudu ile birlikte takımın kamp yaptığı Topuk Yaylasında teknik kadro ve oyuncularla yakından ilgilendikleri gözlendi. Yeni sezon öncesi yapılan çalışmaları yakından takip eden Köseer ve Kudu, Düzcespor’un başarısı için ellerinden gelen ne varsa yapmaya gayret ettiklerini söylediler.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...