Perşembe, Temmuz 30, 2015

BÜYÜKÇEKMECE TEPECİK'TE TRANSFER ZAMANI


İsim değişikliğine giden Büyükçemece Tepecikspor, geçtiğimiz sezon yaşadığı sıkıntıları yaşamamak için kadrosunu güçlendirmek için transferde hareketli saatler yaşıyor

Son olarak kadrosunu Ofspor'dan Caner Bulut ve Tokatspor'dan Veli Torun ile güçlendiren ekipte önümüzdeki günlerde de transferler devam edecek.

Caner Bulut Kimdir
Antakya doğumlu oyuncu futbola Hatayspor ile başlarken aynı ekipte profesyonel futbolculuk yaşamına başladı. Ardından Gaziantep, Bolu, Adana Demir, Eyüp, Elazığ, Karşıyaka, Hatay formalarını terleteten oyuncu, geçtiğimiz sezonu Ofspor ile noktaladı. Kariyerinde 98 profesyonel maça çıkan Caner Bulut'un PTT 1.Lig tecrübesi de bulunmakta.

Veli Torun Kimdir
Futbola Emlankbank ile başlayan Veli Torun ardından 1 sezon Karşıyaka Güven formasını terlettikten sonra Ankaragücü'ne transfer oldu. Buradaki performansının ardından profesyonel sözleşme imzalayan başarılı oyuncu daha sonra, Orhangazi, Yozgat, Kayseri Erciyes, Karşıyaka, KAhramanmaraş formalarını giydi ve geçtiğimiz sezonu da Tokatspor ile noktaladı. Kariyerinde 85 profesyonel maçı bulunan başarılı oyuncunun 1 golü ile beraber PTT 1.Lig tecrübesi de bulunmakta.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.