Salı, Temmuz 28, 2015

BAL'DA SEKİZ TAKIM ÇEKİLDİ, BİR İLİN HİÇ TAKIMI KALMADI


2015-2016 Sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) katılım başvuruları tamamlandı. BAL'da bu sezon oynama hakkı bulunan 163 takımın 156'sının başvurusu kabul edildi. 8 ekip ligden çekildi.

Türkiye'deki 81 ilden sadece Karabük'ün temsilcisi olmayacak.

Başvurusu kabul edilen 156 takımın, 83'ü geçen sezon BAL'da yer alan takımlardan oluşurken, 67 takım ilk kez BAL'da oynamanın heyecanını yaşayacak. 6 takım ise geçen sezon Spor Toto 3. Lig'den düşen takımlardan oluşuyor.

2015-2016 Sezonu Bölgesel Amatör Lig Statüsü, grupların belirlenmesi ve müsabaka başlama tarihleri ise saha denetimlerinin tamamlanmasından ardından açıklanacak.

Çekilen takımlar şöyle:
Bozüyükspor (Bilecik)
Edirnespor Gençlik (Edirne)
Sındırgı Belediyespor (Balıkesir)
Soğuksu Yenicespor (Karabük)
Çankırıspor (Çankırı)
Dörtyol Gençlerbirliği (Hatay)
Pazarcıkspor (Kahramanmaraş)
FBM Makina Balçova Yaşamspor (İzmir)

Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Lige katilim bedeli 20.000 olup,hic bir geliri olmayan ve gideri bol olan bu igden,az bile bence cekiken takim sayisi

KADİR TEMİZ dedi ki...

BAL LİGİ COK ONEMLİ BİR ACIGI KAPATIYOR TURKIYEDE PROFOSYONEL LİGLERDE TAKIMI OLMAYAN ILLER İSTANBUL ANKARA VE İZMİR GİBİ BUYUK SEHIRLERDE ARTIK AMATOR LİGLERE SIMAYAN TAKIM SAYILARI OZELLIKLE İSTANBULDA...BU ACIDAN COK ONEMLI AMA BU LIGIN IKI ONEMLI SIKINTISI. VAR. TAKIMLARIN DOGRU DUZGUN HIC BIR GELIRI OLMAMASI VE KUME DUSMEDEKI HAKSIZLIKLAR.. BU LIGDEKI TAKIMLARIMIZIN KALİTE OLARAK KADRO YAPISI OLARAK OYNANAN FUTBOL OLARAK LİG REKABETI OLARAK 3,LIGDEN HICBIR EKSIGI YOK BELKIDE ARTISI VAR.. AMA NE YAZIKKI FEDERASYONUMUZ BAL LİGİNE UVEY EVLAT MUAMELESI YAPARAK. SIRADAN BIR MAHALLE AMATOR TAKIMI GIBI HIC BIR MADDI DESTEK VERMİYOR.HALBUKİ BU LİGİN 3.LİGİN ALTINDA 4.LİG GİBİ İSLEVİ VAR BU TAKIMLARIN GEREK IDDIA GELIRLERINDEN GEREKSE TFF DAN MADDİ DESTEK ALMASI SARTTIR...BIR AN ONCE FUTBOL FEDERASYONU OZELLIKLE BU SEZONDAN ITIBAREN MUTLAKA BU TAKIMLARIN MADDİ DESTEGINI ARTIRMASI LAZIM.OZELLIKLE DEPLASMAN ULASIM VE KONAKLAMA GIDERLERI GIBI BAZI YUKSEK GIDER PROBLEMLERINE YARDIMCI OLMASI LAZIM...AMA SUANDA YAPTIGI GIBI SEMBOLIK RAKAMLARLA DEGIL...İHSALLAH BAL DAKI TAKIMLARIMIZIN BU PROBLEMLRI FEDERASYONUMUZ TARAFINDAN BU SEZONDAN ITIBAREN COZULUR....

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...