Cuma, Haziran 26, 2015

UEFA B KURSU TAMAMLANDI


Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen UEFA B Lisans 1. Aşama Kursu, 8-19 Haziran tarihleri arasında Erzurum Xanadu Snow White Otel'de yapıldı. Eğitmen olarak Coşkun Süer, Ramazan Torunoğlu, Cezmi Turhan,  Necla Güngör Kırağası ve  Doç.Dr. Mehmet Özçağlayan'ın görev yaptığı kursa; Adem Yaraş, A.Tayfun Karaosmanoğlu, Abdulkadir Demir, Ali Karabıyık, Ali Merdin, Ali Türkel, Batuğhan Yılgür, Baykal Semint, Cemil Temel Odabaşı, Deniz Bakış, Eren Yılmaz, Fatih Aytekin, Gürkan Saatçıoğlu, Halil Aslan, İlker Özlüsoylu, Mesut Kır, Oktay Üzen, Özgür Arslan, Ramazan Kurşunlu, Sadi Çeri, Serhat Kartal, Sinan Sevim, Uğur Arıkan ve Umut Yücekaya kursiyer olarak katıldı.

Erzurum Xanadu Snow White Otel'de 8 - 20 Haziran tarihleri arasında UEFA A Lisans 2. Aşama Kursu düzenlendi. 24 kursiyerin katıldığı kursta;  Atilla Yüce, M.Nedim Karadeniz, Prof. Dr. Mustafa Atasever ve Dr. Coşkun Küçüktepe eğitim verdi.

Erzurum'da 8-19 tarihlerinde gerçekleştirilen UEFA B 2. Aşama Kursu'na ise 22 kursiyer katıldı. Kurstaki eğitmenler ise Nur Mustafa Gülen, Aykut Canik, Cezmi Turhan, Necla Güngör Kırağası, Prof. Dr. Mustafa Atasever ve Dr. Coşkun Küçüktepe'ydi.

Öte yandan 8-18 Haziran tarihleri arasında Diyarbakır, Ankara ve Bursa'da 30'ar kişinin katıldığı 3 adet Grassroots C kursu düzenlendi. Diyarbakır'da Ersan Ogan ve Mehmet Budakın, Bursa'da Osman Öngen ve Selman Coşkun, Ankara'da ise Sezai Yıldırım ve Osman Üstünel eğitmen olarak görev aldı.

Kaynak:tff.org




Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.