Pazar, Haziran 28, 2015

İSTANBUL'DA BUCASPOR SEÇMELERİ SONA ERDİ

                              
Türkiye 2.Lig takımlarından Bucaspor  Kulübü Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Alaattin Arslan öncülüğünde altyapıya yeni yetenekler kazandırmak amaç ile İstanbul Küçükçekmece de üç gün  süren altyapı seçmeleri sona erdi.
                             
İstanbul Küçükçekmece Ataken Etap sahasında üç gün süren seçmelerin son gününde Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk,İstanbul Malatyaspor Kulüp Başkanı Turgut Öztürk,İstanbul Demirspor Genel Kaptanı Ahmet Çalık,Halklalı Çamlık Altıspor 2.Başkanı Yücel Erdi,İFAspor hocası Cem Kocman ve kalabalık spor sever izledi.
                               
Bucespor altyapı seçmelerinin son günü 1997,1998,1999 Doğumlular arası yapıldı yapılan seçmelere Sakarya,Antalya,Bursa,Çorlu,Tekirdağ ve Mersin illerden de katılanlar oldu.
                            
Yetenek siziniz yarışma programında Top cambazlığı yapan ve yarı finale kadar yükselen Atakan Çavuş Sakarya dan Bucaspor seçmelerine  katıldı.
                                   
Genel Koordinatörü Alaattin Arslan ,Gökmen Kaptan ,Mehmet Uzunyenisoy,Mülazım Ark Hocalarımız ve Can Güler Masör ekibimizle birlikte Üç gün süren seçmeler sonunda  Bucaspor  Kulübü Futbol Akademisi Genel Koordinadörü Alaattin Arslan yaptığı açıklamasında Üç gün süren İstanbul seçmenlerimize yaklaşık 235 civarın da oyuncu katıldı.Özelikle son gün yani bugün katılım oldukça yüksekti sadece ulaşım sıkıntısı olması dolaysıyla çoğuda katılamadı.
                                 
Bugün 1997,1998 ve 1999 Doğumluları kapsayan seçme yaptık bir birinden yetenekli oyuncular var doğrusu seçme yaparken zorda olsa seçmelerimizi tamamladık.
                                 
Burada beğendiğimiz oyuncuları 20 Temmuzda Buca'ya davet edeceğiz 1 hafta misafirimiz olacak diğer illerden gelen oyuncularla birlikte yeniden seçmelerimiz yaparak Buca sporumuza ve Türk Futboluna yeni yetenekler kazandırmış olacağız.
Bizleri bur da ağırlayan ve yardımcı olan  Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk ve ekibine çok teşekkür ederim dedi.
HABER:Yılmaz AKTEPE
















Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.