Cumartesi, Haziran 27, 2015

GENÇTÜRK: SEÇİM ÇAĞRIMIZI YENİLİYORUZ


Geçtiğimiz aylarda İstanbul Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Kongresinde Başkan Adayı olan Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk kendi Facebook  hesabında TFF seçimleri ile ilgili yazılı açıklama yaptı.
Seymen Gençtürk yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

TFF İstanbul İl temsilcisi Yemen Ekşioğlu İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonun'da desteklediği arkadaşları tarafından görevden uzaklaştırıldı.
Bizler İstanbul Amatör spor Kulüpleri Federasyonu seçimlerinde yola çıktığımızda hep şunu söylemiştik Seçimi kazanırsak İstanbul İl Temsilciliği'ni seçimle başa getireceğiz. Burada söylemimizi anlayamayan Sayın Ekşioğlu hasta yatağından kalkarak yollara düştü hatta bir çok kulübün tehdit vari şekilde delegesini yazdı.
Seçimden hemen sonra Pendik gücü spor kulübü delegeleri sahte yapıldığından Ali Düşmez ve yönetimini sahtecilikten Noter aracılığı ile Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunmak ister çok kıymetli Yemen Abileri devreye girer ve Kulübün başkanını ikna eder baş vurusunu geri çektirtti.

Peki soruyoruz seçimle gelen bir temsilci bu durumlara düşer miydi. Bizce düşmezdi Çünkü İstanbul'da 700 futbol kulübünün seçtiği bir temsilciyi görevden almak Ali Düşmez'in değil kimsenin haddine olmazdı.Buradan sesleniyoruz il temsilciliğini atama yapmayın atadığınız kim olursa olsun o koltukta ezilir.
Gelin seçim yapalım tabanda gücünüzü görelim biz varız ya siz! Sayın Ekşioğlu öyle veya böyle uzun yıllar hizmet ettiniz arkadaşların tarafından hançerlenmenin cevabını biz değil siz verin.

HABER: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...