Perşembe, Haziran 25, 2015

ENGİN BAZNA ALTINTEPSİ'DEN AYRILDI


Geçen sezon Altıntepsi Makelspor'da başarılı bir sezon geçiren, 8 de gol atan Engin Bazna Yeşil-Beyazlı kulüpten ayrıldı. Bazna şu anda gelen teklifleri değerlendirdiğini söyledi.

Başarılı oyuncu yaptığı açıklamada, "2014-2015 Sezonunda bana kariyerimde bir şampiyonluk daha yaşamama vesile olan çok değerli Altıntepsi Makelspor camiasına, sayın başkanım Adnan Turan bey ve yönetici kafilesine transferimde önemli rol oynayan Hakan Bey ve bana güvenerek o çok kutsal formayı sırtıma gurur ile taşıtan Umut Hocama, şampiyonluk yolunda sırt sırta omuz omuza her zorlukta beraberce bir bütün olarak hareket ettiğim can yoldaşım takım arkadaşlarıma tek tek şükranlarımı sunuyorum. 'Her güzel şeyin bir sonu vardır' derler fakat bu bir son değil Altıntepsi için bir başlangıçtır. Her zaman yanınızda, her zaman destekçinizim. Allah yolunuzu açık ve daim etsin" dedi.

1987 doğumlu olan Engin Bazna sağ-sol açık ve forvet mevkilerinde oynayabiliyor. Kariyeri boyunca Kandıra Gençlerbirliği, Yenibosnaspor, Kemerburgazspor, Zeytinburnu Yıldızspor ve Altıntepsi Makelspor formaları giydi. 

Birçok kulübün listesinde olduğu öğrenilen Engin şu an için net bir şeyin olmadığını ve görüşmelerini sürdürdüğünü, gelen teklifleri değerlendireceğini ifade etti.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Çocuğu yediler geçen yıl her yerde oynuyordu şimdi aldıkları sadece belli mevkilerde oynuyor oda bu cocuk kadar değil..

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...