Cumartesi, Haziran 27, 2015

BUCASPOR ALTYAPI SEÇMELERİ İSTANBUL’DA DEVAM EDİYOR

                              
Türkiye 2.Lig takımlarından Bucaspor  Kulübü Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Alaattin Arslan öncülüğünde altyapıya yeni yetenekler kazandırmak amaç ile İstanbul Küçükçekmece de üç gün sürecek olan seçmeler devam ediyor.
                             
İstanbul Küçükçekmece Atakent Etap Sahasında  1998. 1999. 2000. 2001. 2002. 2003. 2004 doğumlular arası seçmelerin ikinci günü devam etti.
                                      
28 Haziran Pazar günü 1998.1999  Doğumluları kapsayan seçmelerle İstanbul seçmeleri sona erecek. Bucaspor  Kulübü Futbol Akademisi Genel Koordinadörü Alaattin Arslan yaptığı açıklamasında Tekirdağ,Bursa,Kocaeli de seçimlerimizi yaptık İstanbul'da ilk kez yapacağımız seçmeler üç gün sürecek.
                            
Genel Koordinatör Alaattin Arslan ,Gökhan Kaptan ,Mehmet Uzunyenisoy,Mülazım Ark Hocalarımız ve Can Güler Masör ekibimizle birlikte, Geleceğimizin daha iyi seviyelerde olması için gençlerimize sahip çıkmalıyız. Bizler, gençlerimize ne kadar değer verirsek, geleceğimiz daha iyi seviyelerde olur.
                          
Bucaspor  kulübümüzde  gençlerimizin hizmet alabilmesi için birçok projeyi hayata  geçirdik. Gençlerimize gelişmiş, modern ve yaşanabilir bir kent oluşturmak için çaba harcıyoruz. Geleceğimize yatırım yapmak için gençlerimize, kültürde, eğitim de, sporda her zaman destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz.
                              
                                       SEÇMELERE İLGİ YOĞUN OLDU
Bucaspor  Kulübü Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Alaattin Arslan , seçmelere yoğun bir ilgi olduğunu belirterek, şunları söylediler: "Seçmelerimiz çok yoğun bir ilgi var. Burada altyapımız için futbolcu adayları seçmeye çalışıyoruz. Bizim için seçmelerin iki yönü var. Birincisi yetenekli çocuklarımızı bünyemize katmak. İkincisi ise sporun sevgisini çocuklarımıza aşılamak.
                           
                                     SEÇMELER DEVAM EDECEK İLLER
29 Haziran-Afyon,30 Haziran Uşak,1 Temmuz Muğla,5 Temmuz Tokat,7 Temmuz Diyarbakır,8 Temmuz Urfa,9,10 11 Temmuz Mersin Tarihlerinde altyapı seçimleri yapacağız daha sonra bu şehirlerde seçilen gençlerimiz 20 Temmuz tarihlerinde bizim misafirimiz olarak 10 gün yine seçimler tabi tutacağız  amacımız Buca sporumuza ve Türk Futboluna yeni yetenek oyuncular kazandırmaktır dedi.
HABER :YILMAZ AKTEPE


 
















Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.