Perşembe, Haziran 25, 2015

BAYRAMPAŞA TUNA'DA SON BOMBA CELAL


Geçtiğimiz sezona Paşabahçe ile başlayan ve transfer döneminin açılmasıyla birlikte Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Beyköy Belediye'ye transfer olan Celal Emiştekinkaraca, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bayrampaşa Tunaspor ile anlaştı.

Celal Emiştekinkaraca kimdir
Fenerbahçe Altyapısında yıldızı parladıktan sonra dikkatleri üzerine çeken deneyimli oyuncu, Kartalspor ile profesyonel olmuş ve 2.ligin yolunu tutmuştu. Ardından Küçükköyspor ile anlaşan oyuncu, burada sezonu bitirdikten sonra 2 sezon Alibeyköy forması giydi. 2007 yılında Erzurumspor ile anlaşan oyuncu devre arasında Zonguldakspor'a transfer oldu. Daha sonra Kırşehirspor, İstanbul Güngören ve İskenderun Demir Çelik formalarını giyen deneyimli savunma oyuncusu, Eyüpspor ve Çankırıspor formalarını giydikten sonra Modafenspor ile amatöre dönüş yaptı. Geçtiğimiz sezona ise Süper Amatör Lig ekiplerinden Paşabahçe ile başlayan Celal, devre arasında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Beyköy Belediye forması giydi.

Deneyimli oyuncunun kariyerinde, 9 PTT 1.lig maçı, 96 2.Lig maçı, 5 Türkiye Kupası maçı, 66 3.lig maçı ve 11 Bölgesel Amatör Lig maçı bulunmakta.

HABER:MELİH ÖZTÜRK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.