Perşembe, Haziran 25, 2015

ATİLLA GAYBERİ'DE İŞLEM TAMAM


Geçtiğimiz sezon Ligin 20.haftasında sahasında Sultangazi Esentepe ile berabere kalarak Yeniköy ve Selimiye'nin 3 puanı sahada bıraktığı haftada 2 puan bırakarak averajla Klasman grubuna kalma şansını kaybeden Beykoz 1908 AŞ. bu sezon işi sıkı tutuyor.

Grubun en az gol yiyen ikinci ekibi olan Beykoz 1908 (22 maç 20 gol) bu başarıda en büyük etkenlerden biri olan Atilla Gayberi ile yeniden anlaştı.

Futbola Merterspor ile başlayan başarılı oyuncu, 9 yılın ardından, Küçükpazarspor'a transfer oldu. Küçükpazar ile Süper Amatör Kümeye çıkma başarısı gösterdikten sonra, Batı Trakya ile sezona başlayıp kısa bir  süre sonra Halide Edip Adıvar'a transfer oldu. 2014-2015 sezonuna Gürpınar ile başlayan 1992 doğumlu genç oyuncu, Beykoz 1908 AŞ'nin 5.haftada evinde küme düşen ekiplerden Örnektepespor'la 2-2 berabere kalmasından sonra defansa takviye olarak 6.haftada transfer edilmiş ve tüm maçlarda oynayarak istikrarlı oyuncular arasına  adını yazdırmıştı.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


1 yorum:

Unknown dedi ki...

Tebrikler. Atilla, savunma anlamında bu lig için yeterliliği çok fazla olan bir futbolcu. Anlaşılan Beykoz bu sezon lig atlamaya kararlı.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.