Salı, Mayıs 26, 2015

YENİBOSNASPOR'DAN İKİ TRANSFER

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden, sezonu 39 puanla 6. sırada bitirmesine rağmen statü gereği Süper Amatör Lig’e düşen Yenibosnaspor iki eski oyuncusunu yeniden kadrosuna dahil etti.



Sağ bek, sağ açık ve sol açık mevkilerinde oynayabilen 1994 doğumlu Cemal Tatlı ve orta saha pozisyonunda oynayan 1995 doğumlu Tolunay Küçükyıldız önümüzdeki sezon sarı-siyahlı formayı terletecekler.

Cemal Tatlı Kimdir?
01.01.1994 doğumlu  Cemal Tattı futbola Yenibosnaspor altyapsında başladı ve altyapı kategorilerinde kaptanlık yaptı. Yenibosanspor’un U19 takımı ile  Türkiye Şampiyonasında çeyrek final oynama başarısı gösteren genç futbolcu bir sonraki sezon Süper Amatör Lig ekiplerinden  Esen Bayburtspor’a tranfer  oldu. Esen Bayburtspor’da da başarılı bir sezon geçiren Tatlı, devre arası transfer döneminde Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Karssapor’a transfer oldu. Devre arasında transfer olmasına rağmen Karsspor formasını 11 maçta sırtına geçiren Cemal Tatlı bir de gol atma başarısı gösterdi.  Bu sezonun snlarında İstanbul’a dönen Cemal Tatlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Zeytinburnu Yıldızspor’a transfer oldu. Zeytinburnu temsilcisi ile 8 maça çıkan başarılı sağ kanat oyuncusu 5 gol atarak önemli bir istatistik tutturdu. Dün öğleden sonra yeniden Yenibosnaspor ile anlaşan genç futbolcu deyim yerindeyse “yuvaya dönüş” yaptı. Hızı ve kuvvetiyle dikkat çeken genç oyuncu sağ bek, sağ açık ve sol açık mevkilerinde oynayabiliyor.

Tolunay Küçükyıldız kimdir?
26.10.1995 yılında doğan Tolunay Küçükyıldız da 3 yıl önce Türkiye Şampiyonasında çeyrek final oynayan kadronun değişilmez oyuncularındandı. Sonrasında Esen Bayburtspor ve son olarak Güngörenspor’da forma giyen genç futbolcu orta saha pozisyonunda oynuyor. Orta sahadaki performansı ile dikkat çeken genç futbolcu enerjisi ile deyim yerindeyse dinamo gibi çalışıyor. Genç futbolcu önbümüzdeki sezon Yenibosnaspor formasını terletecek.

“Doğduğumuz semt için savaşacağız”
Transferin ardından açıklamalarda bulunan Cemal Tatlı’nın oldukça heyecanlı olduğu gözlendi.

Cemal Tatlı yaptığı açıklamada “Tolunay kardeşimle bu renklere geri döndüğümüz için çok mutluyuz. Yenibosna bizim doğduğumuz, okuduğumuz, oturduğumuz semttir. Burada başarılı olup bize güvenenleri mahcup etmemeye gayret edeceğiz. Doğup büyüdüğümüz semtimizin takımı için savaşacağız. Transferim hem kulübüm hem de benim adıma hayırlı olsun” dedi.


HABER: SELİM DEMİRER

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...