Salı, Mayıs 26, 2015

TRABZON TURNUVASININ ŞAMPİYONU DEĞİŞMEDİ


4. Geleneksel Trabzonlular Turnuvası 12 Takımın katıldığı ve 8 hafta süren 1453 Ellino İnşaat-Yeşilyurt finaliyle son buldu.



İstanbul milletvekili Sayın Oktay Saral'ın da izlediği maçın normal süresi 6-6 sona eren maçı penaltılarla 11-10 kazanan Yeşilyurt takımı turnuvanın şampiyonu oldu.


Turnuvayı düzenleyen Mehmet Öztürk maç sonunda bir konuşma yaptı. Öztürk konuşmasında "38 maçın oynandığı Trabzon Halı Saha Futbol Turnuvası Dostluk Arkadaşlık içinde başladı ve 24 Mayıs’ta oynanan güzel bir finalle bitirmenin neşesi yaşandı. 4.Geleneksel Trabzon Turnuvasında takımlara Trabzon dışından üç oyuncu ekleme izini verildi. Bundan turnuva sonunda başarılı olduk mu kısmen başarılı olduk. Trabzon dışındaki futbolcu Kardeşlerimizi Trabzonlularla kaynaştırmanın ayrıca neşesini ve Mutluluğunu Yaşadık Bu Turnuvada Turnuvamızın Final maçında ve Ödül Töreninde Bizlere Destek Veren Ak Parti İstanbul Vekilimiz Sayın Oktay Saral’a İstanbul Trabzon Federasyon Başkan Yardımcısı Sayın Köksal Purtuloğlu’na, IBB Spor A.Ş Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi Müdürü Sayın Hayatı Saral’a, Trabzon Sürmeneli İş Adamımız Sayın İbrahim Hakkı Erdöl’e Trabzon Araklı İş adamımız Sayın Süleyman Köse'ye, finali seyrederek bizlere ve organizasyonumuza destek veren tüm sporseverlere ve taraflı tarafsız finali seyreden seyircimize teşekkür ederim. Turnuvamızda dereceye giren takımlarımızı tebrik eder, 2016 yılında 5.Geleneksel Trabzon turnuvasında tekrar inşallah bir arada oluruz. 2014-2015 Yılı 4.Geleneksel Trabzon Turnuvası şampiyonu Yeşilyurt Oldu Ödülünü Trabzon Sürmeneli İş Adamımız Sayın İbrahim Hakkı Erdöl’ün elinden alırken Turnuva ikincisi Ödülünü İBB Spor A.Ş Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi Müdürü Sayın Hayatı Saral’dan aldı. final maçında aramızda olamayan ama final maçı oynayan takımlarımıza başarılar dileyen turnuvamızda sporcu olarak da T&C Butik Doğal Taş Mermer Merkezi Takında Oynayan İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanımız Sayın Osman Savaş'a, Trabzon adına Trabzonspor adına ve Organizasyonumuz adına bizlere turnuvamıza Trabzon ismine göstermiş olduğu ilgi ve alakaya çok teşekkür ederim." dedi.





Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.