Cuma, Mayıs 29, 2015

ŞAMPİYONUN ADI GÜNEŞLİ VERGİ DAİRESİ


Maliye Çalışanları 18.Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası dün oynanan final karşılaşması ile son buldu.


İstanbul Vergi Dairesi Başkanı da takip etti
Zeytinburnu Uğur Tütüneker tesislerinde oynanan turnuvaya katılım her geçen yıl daha da artarken genç-yaşlı, büyük-küçük herkes final maçını ilgiyle takip etti. İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Bekir Bayrakdar, İnsan Kaynakları Grup Müdür Vekili Mustafa Esen, Denetim Grup Müdür Vekili Halil Sencar, Bahçelievler Uygulama Grup Müdürü Aytekin Şimşek, Zeytinburnu Vergi Dairesi Müdürü Recep Yaşar, Mecidiyeköy Uygulama Denetim Müdürü İlhami Canbolat, İkitelli Uygulama Denetim Müdürü Mustafa Şahin de final maçını yakından takip etti. İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Bekir Bayrakdar, her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve ilgiyle takip edilen turnuvada başarılı olan takımlara kupa ve madalyalarını takdim ederken centilmence mücadele eden tüm takımlara başarı dileklerini ve teşekkürlerini ilettiler. Başkan Bekir Bayrakdar kupa töreninde yaptığı konuşmada da ise, turnuvaya katılan tüm çalışanlara ve ailelerine teşekkür etti ve Kurumun desteğin artarak devam edeceğinin sözünü verdi.


Ahmet İşler’in öğrencileri kupayı hak etti
Geçtiğimiz yıl finalde karşılaşan Denetim Grup Müdürlüğü ile Güneşli Vergi Dairesi Müdürlüğü bu yıl da finalde karşı karşıya gelirken karşılaşmayı 3-0 kazanan Güneşli Vergi Dairesi turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvaya başladığı günden bu yana oynadığı futbol ve oyun disiplini ile göz dolduran şampiyonluğa olan inançlarını her fırsatta dile getiren Ahmet İşler’in öğrencileri emeklerinin karşılığını şampiyonlukla taçlandırdılar. Karşılaşmaya temkinli başlayan iki takım oyuncuları maç boyunca oldukça fazla pozisyon bulmalarına rağmen kaçan fırsatlar seyircileri heyecanlandırdı. Karşılaşmada daha istekli olan ve daha iyi oynayan Güneşli Vergi Dairesi Müdürlüğü rakip takım oyuncularını iyi markaj ederek orta alanda oyunun hakimi oldu. Orta alanda İbrahim Halil Dursun ve bir gol atıp bir asist yapan Mustafa Koca galibiyette pay sahibi olurken takım olarak güzel bir oyun ortaya koyan Güneşli Vergi Dairesi şampiyonluğu fazlasıyla hak eden taraf oldu. Son 12 yılda turnuvada 6 şampiyonluğu bulunan Denetim Grup Müdürlüğü şampiyonluğu bu yıl rakibine devrederken kaleci Ercan Kara yaptığı kurtarışlar ile göz doldurdu. Forvet hattında Selim Değer’in sakatlanması ile etkili olamayan Denetim Grup Müdürlüğünde kaptan Veysel Sert’in şutları kaleyi bulmayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Güneşli Vergi Dairesi Müdürlüğünün golleri İbrahim Halil Dursun, Mustafa Koca ve Ferhat Açıkgönül’den geldi.


Zeytinburnu Vergi Dairesi Müdürlüğü üçüncü oldu
Turnuva da üçüncülüğü bu yıl Zeytinburnu Vergi Dairesi Müdürlüğü alırken turnuva dördüncülüğünü Bayrampaşa Uygulama Grup Müdürlüğü kazandı. Her yıl turnuvaya olan ilgisi ve özverisi ile Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı en centilmen takım olurken Büyükçekmece Vergi Dairesi Müdürlüğünde golcüsü Ersoy Parlak 21 gol ile turnuvanın gol kralı oldu.


Demir: 2.5 ay süren bu yorucu maraton güzel sona erdi
Ödül töreninde konuşan Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Fuat Demir ise "Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bu turnuva artık bir gelenek halini aldı. 15 Mart’ta başlayan ve yaklaşık 2,5 ay süren bu yorucu maratonda bizlere desteğini esirgemeyen Sayın Başkanımız Bekir Bayrakdar’a ve saygıdeğer Grup Müdürlerimize, özverili davranışlarından dolayı tüm takım sorumlusu arkadaşlara ve tüm takım futbolcularına tertip komitesi adına teşekkür ediyoruz. Bu yıl olduğu gibi her yıl turnuvadaki mücadelenin dostluk ve kardeşlik önceliği ile sürmesini temenni ediyoruz." diye konuştu.


Maliyespor yeniden kurulsun talebi
Turnuvanın ödül töreninde Kurum çalışanları İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Bekir Bayrakdar’tan amatör liglerde mücadele eden Maliyespor’un yeniden faal hale getirilmesi ricasında bulundular. Bu talebi olumlu karşılayan Başkan Bayrakdar ise "Kurumumuzun kıymetli çalışanları böyle bir düşüncede ise biz de destek vereceğiz" dedi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR





2 yorum:

Ferhat AÇIKGÖNÜL dedi ki...

Kaliteli oyunculariyla, fedakarca emekleriyle ve kardesce oyunlariyla turnuvaya renk ve heyecan katan tum futbolculara ve emegi gecen herkese Günesli Futbol takimi olarak tesekkur ederiz. Ayrica turnuva esnasinda kirdigimiz , incittigimiz arkadaslar varsa lutfen kusurumuza bakmasinlar, haklarini helal etsinler insallah..

Unknown dedi ki...

Futbolda kazanmakta var kaybetmekte. Önemli olan iyi niyet. Denetim Grup Müdürlüğü olarak tüm rakip dostlarımıza ve meslektaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür eder, hakederek kazanan Güneşli Vergi Dairesini kutlarız.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...