Salı, Mayıs 26, 2015

KOÇ: İLÇEMİN TANITIMINI YAPMAYA TALİBİM

28 Haziran’da olağan üstü toplanarak genel kurulunu gerçekleştirecek olan Silivri Kulüpler Birliği için Beycilerspor Kulüp Başkanı Kahraman Levent Koç bu göreve talip olduğunu belirtti. 

Birlik Başkanı Aydın Algür’ün işlerinin yoğunluğundan dolayı görevinden istifa etmesi ile boşalan ve olağan üstü kongre kararı alan Silivri Kulüplerini Destekleme Derneği 28 Haziranda sandık başına gidiyor. Haziran ayında yapılacak olan olağan üstü kongrede göreve talip olan Beycilerspor kulüp Başkanı Kahraman Levent Koç konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Ben ilçemin spor kulüplerinin birlik ve bütünlük çerçevesinde çalışabilmesi için bu zorlu ve kutsal göreve talip olduğumun bilinmesini isterim” dedi. 

GENÇ NÜFUSUMUZ ARTIYOR
Yapılacak olan olağan kongre için birliği yönetmeye talip olan Kahraman Levent Koç açıklamasının devamında; “geldiğimiz noktada ilçemizin sportif faaliyetleri her geçen gün artmakta ve bu artışla birlikte ilçenin başarıları da artmaktadır. Artan başarı çıtası ile birlikte ilçemin kulüplerinin genel ihtiyaçlarını ilçe kurumları ile koordineli bir şekilde çözüm noktası olan Silivri Kulüplerini Destekleme Derneği büyük önem kazanır olmuştur. Eski başkanımız benim de abim olan Aydın Algür’ün yoğun işlerinin olması neticesinde görevinden uzaklaşmış olması ile bir boşluk gündeme gelmiştir. Silivri her geçen gün yoğun bir şekilde göç alan bir ilçe olma özelliği ile genç nüfusu da doğru orantılı bir şekilde artmaktadır. Bu artışa ayak uydurabilecek genç bir yönetime ihtiyaç vardır. 

“SADECE FUTBOL DEĞİL DİĞER BRANŞLARI DA UNUTMAYACAĞIZ”
İlçemiz özellikle futbol, voleybol, tekvando ile birlikte diğer spor branşlarında da gelişim ve başarı sağlamaktadır. Alınan bu başarılar ilçemizin ismini en iyi şekilde reklam etmekte ve tanıtımını sağlamaktadır. Kuracağım ve birlikte çalışacağım ekip arkadaşlarım ve ağabeylerimle sportif çıtayı daha da yükseltmek adına çalışmalarımız olacaktır. 



“VETERANLARI DA UNUTMAYACAĞIZ”
Yine ilçemizdeki veteran sporcuların düzenli olarak oynadıkları ligler için Silivri’de final oynayarak tanınmış sporcuların daha çok ilçemize gelmesi yönünde girişimlerimiz olacaktır. Bizler geçmişte seyrettiğimiz o büyük sportif ayaklar ile spora meyil verdik ve sevmiştik. Bu finaller ile eski ayakları ilçemizde tekrar görmek bizleri gururlandıracak ve ilçemiz gençlerini spora özendirecektir. Bu sadece futbol için değil basketbol, voleybol gibi çeşitli spor branşları için de geçerli olacaktır. Ne kadar geniş katılımlı olursa ilçemin ismi daha çok anılır olacaktır. 

“BELEDİYE DESTEĞİNİ ARTTIRACAĞIZ”
İlçe belediyemizin katkıları küçümsenemez. Bugün devam eden liglerde Silivri Belediyesi’nin haricinde maçlara ve idmanlara araç tashih eden belediye yok gibidir. Bu zamana kadar belediyemizin sağladığı imkânların aynen ve daha da artarak devam edebilmesi için var gücümüzle çalışacağız. 

“EN GENÇ YÖNETİCİYİM”
Ben sadece bir ferdim. Spora hayatımı adamış Silivrili en genç yöneticiyim. Silivri Kulüplerini Destekleme Derneği için aldığım karar da kesinlikle yalnız değilim. Hiçbir siyasi görüş ayırt etmeksizin ilçeme hizmet etmektir tek amacım. Silivri’deki yönetici büyüklerim ile yaptığım görüşmeler sonucunda ilçemin sporuna hizmet için varım. Sadece İstanbul’da değil tüm Türkiye’de ilçemin isminin en güzel anılması için çaba sarf edeceğimin de bilinmesini isterim. Mümkün olduğu kadar turnuvalar organize edip diğer ilçeler ile var olan gönül bağımızı güçlendirip Silivri’nin sportif konularda söz sahibi olabilmesi için büyüklerim ile el birliği içinde çalışmaya hazırım, hazır olan tüm sporseverleri de yanımda görmek beni mutlu eder” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...