Pazar, Mayıs 31, 2015

KADIRGASPOR 'İNANÇ'LI KALDI


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kadırgaspor'un olağan genel kurulunda mevcut başkan Cemalettin İnanç yeniden seçildi.

Kulüp lokalindeki genel kurula ilgi büyük olurken 222 üye oy kullandı. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği genel kurula tek liste ile gidildi ve Cemalettin İnanç tüm üyelerin onayını alarak yeniden başkan seçildi.

Cemalettin İnanç Konuşmasında bir semt takımı olduklarını, ayakta kalmak için arkadaşları ve yönetimle ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi. Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'le sıcak ilişkileri olduğunu belirten İnanç, kulüp yeri için Demir'in kendilerine yardımcı olacağına inandığını dile getirdi.

Parlakkılıç'tan sürpriz hediye
Genel kurulda ayrıca, Kulüp Menajeri Bülent Parlakkılıç ve Divan Başkanı Rıdvan Şahan, eski genel kaptanları Gökan Kaya tarafından çekilen, 2010-2011 sezonu İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup şampiyonu Kadırgaspor'un posterini Başkan Cemalettin İnanç'a hediye etti.

Kapusuz da devam dedi

İkinci Başkan Murat Kapusuz da genel kurulda söz alarak, "Böyle güzide bir kulüpte olmaktan çoķ büyük bir zevk alıyorum. Aaha önce iş yoğunluğum sebebiyle bu sene yönetime girmeyecektim ama buradaki sıcak ortamı görünce ve beni seven insanların olması sebebiyle tekrar yönetime girdim. Sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...