Çarşamba, Mayıs 27, 2015

İSTANBUL MALATYASPOR'DA KONGRE ÖNCESİ İSTİŞARE TOPLANTISI


İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından İstanbul Malatyaspor'un 31 Mayıs'ta yapacağı kongre öncesi İstanbul’daki Malatyalı iş adamları dernek başkanları, eski başkan ve yöneticilerin katıldığı kahvaltılı istişare toplantısı düzenlendi.

Balat Molla Aşkı'nda gerçekleşen toplantıda İstanbul Malatyaspor Başkan Vekili Hüsnü Öney yaptığı açılış konuşmasında "İstanbul'da Malatya ve Malatyalının sesi olması üç yıl önce kurulan İstanbul Malatyaspor'umuz üç yılda iki şampiyonluk yaşadı.
Lakin bu sezon, çok kötü bir sezon geçirerek Süper Amatör Lig'den 1. Amatör Lig'e düştük. Futboldur şampiyon olmak kadar küme düşmek de vardır.
Küme düşmek dünyanın sonu değildir eğer kulübünüzün kendine ait yeri yoksa gelir getirecek geliriniz yoksa bir yere kadar dayanabilirsiniz. Değerli hemşehrilerim önümüzden sezon daha güçlü bir Malatyaspor takımı oluşturmak için 31 Mayısta kongre gerçekleştireceğiz. Yapacağımız bu kongre öncesi siz değerli iş adamlarımızın ve dernek başkanlarımızın fikrini almak ve sizlerin içinden yeni arkadaşlarımızı yönetimde görmeyi arzuluyoruz" dedi.

Kulüp için yer hazır

Başakşehir ilçesinde 20 bin dönümlük bir yer bulduklarını belirten Öney, "Burada Malatyaspor'umuza yakışacak çok güzel bir spor kompleksi projelendirip hayata geçirmesi için sizlerin düşüncelerini almak arzusundayız. Bizim sizlerden ricamız maddi manevi yönden desteklerinizi esirgememeniz. Yeni yönetimde görev almak isteyecek olanları aramızda görmek arzusundayız" diye konuştu.

Öztürk: Daha güçlü bir yönetim kurmak istiyoruz

İstanbul Malatyaspor Kulüp Başkanı Turgut Öztürk de "İstanbul Malatyaspor metropol olan bu büyük şehirde bizlerin sizlerle çocuklarımızın yarına umutla baktığımız  Malatya kültürü ile büyümesi, geleneklerini örf ve adetlerini yaşaması ben ve arkadaşlarımız tarafından kuruldu. Önce 2. Amatör Küme'de ardından 1. Amatör Küme'de iki yıl arka arkaya şampiyon olarak sizlerin yani Malatyalıların gururu oldu. Geçen yıl da ben ve arkadaşlarımız siz değerli hemşerilerimizden yeteri kadar destek alamayınca Süper Amatör Lig'den 1.Amatör kümeye düşmüş olduk. Yönetici arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki sezon aynı hatalara düşmemek ve daha güçlü yönetim kurmak, Malatyaspor'umuzu daha üst liglere taşımak için 31 Mayıs'ta kongre yapma kararı aldık. Siz değerli hemşerilerimizden ricam var... Bu kulüp hepimizin İstanbul’daki tüm Malatyalıların. İstanbul'da çeşitli kulüplerde başkanlık ve yöneticilik yapan siz değerli hemşerilerimizin yapacağımız kongrede görev almanızı rica ediyorum el ele verip İstanbul Malatyaspor'umuzu daha iyi yerlere taşımak arzusu ile saygılar sunuyorum" ifadelerini kullandı.

İstanbul Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı Mustafa Biçer de "Kulübümüz sayesinde haftada bir de olsa maçlara gidip siz değerli hemşerilerimizle hasret gideriyoruz. İstanbul’un her ilçesinde Malatyalı hemşerilerimiz var. Ortak yanımız Malatyalı olmak. Gelin birlikte el ele vererek daha güçlü İstanbul Malatyaspor takımı oluşturmak için güç birliği yapalım. Bu güç bizde var yeter ki inanalım. Turgut başkan ve Hüsnü başkan olmak üzere yönetici kardeşlerimizin yükünü hafifletelim ve destek verelim" dedi.

MADEF'ten destek sözü

Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Genel Başkanı Yılmaz Durmuş da "İstanbul Malatyaspor hepimizin gurur duyduğu bir kulübümüzdür. MADEF olarak tanıştığımız bu arkadaşlara her zaman destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Burada verilen sözlerin yerine getirilmesini arzu ediyorum.
İnşallah burada kalmaz biz MADEF olarak maddi manevi destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Yönetime girecek olan arkadaşlarımızın da isimlerini yazdırmalarını rica ediyorum. 31 Mayıs'ta yapılacak olan kongrenin de hayırlı olmasın dilerim" diye konuştu.

İstanbul 3.Bölge MHP Milletvekili adayı Sertan Ökten yaptığı konuşmasında "Gurbette hemşehrilerimizle birlikte olup aynı havayı teneffüs etmemizi sağlayan kulüp yöneticilerimize teşekkür ederim. Değerli hemşehrilerim konuşmalarınızı dinledim bendeniz de üzerime düşecek ne varsa hazır olduğumu söylemek istiyorum" dedi.








HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...