Cuma, Mayıs 29, 2015

GÜZELHİSARSPOR’DAN MUHTEŞEM ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI


İstanbul U13 Ligi 29.Grubu sezonu şampiyon olarak tamamlayan Güzelhisarspor, muhteşem bir kutlama töreniyle kupasına kavuştu.


Namık Sevik Stadında oynanan ligin son maçında Kumkapı Sarıçubuk’u 2-0’la geçerek mutlu sona ulaşan kırmızı-mavililerin şampiyonluk kutlamasına, Fatih Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceylan, TUFAD İstanbul Şubesi Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Fatih Belediyesi Meclis Üyeleri, Fatih Kulüpler Birliği eski Başkanı Murat Kapusuz, Fatih Kulüpler Birliği Başkanı Yöneticilerinden Aziz Karaca ve Yaşar Kara, Fatih Vatanspor Başkanı Suat Özcan, Topkapıspor eski Başkanı Levent Derya Savun ve şu anki Yönetim Kurulu Üyeleri, Fatih eski İlçe Spor Müdürü Ceylan Ekinci ve Bağcılar Kulüpler Birliği Yöneticilerinin yanı sıra, Fatih ilçesi Antrenörleri ile birlikte sporcu aileleri katıldılar.


Kupayı Kulüpler Birliği Başkanı verdi
Şampiyonluk kutlaması, sporcularının, üzerlerinde merhum Başkan Fuat Özcan’ın fotoğrafının olduğu ve 'söz verdik şampiyon olduk' baskılı tişörtleri giyerek tek tek sahaya çağrılması ile başladı. Daha sonra şampiyonluk kupasını Fatih Kulüpler Birliği Başkanı Gökhan Ceylan ile TUFAD İstanbul Şubesi Başkanı Rıza Çavuşoğlu elinden alan Güzelhisarsporlu futbolculara madalyaları takıldı.


Kupa Fuat Özcan’a gitti
Namık Sevik Tesisi görevlileri de skorbord’a 'Şampiyon Güzelhisar' yazarak jest yaptılar. Stadının Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile donatıldığı törende, ailelerin de katıldığı kutlamalar yakılan meşaleler ile devam etti. Kulübün merhum Başkanı Fuat Özcan’ın tebessüm eden fotoğrafının önünde çekilen fotoğraflarla şampiyonluğun eski Başkan’a hediye edildiği kupa töreni, saha içinde toplu olarak hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR







Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...