Cuma, Mayıs 29, 2015

GÖKTÜRKSARAYSPOR ŞAMPİYON


İstanbul U13 Ligi 14. Grup'ta yer alan Eyüp temsilcisi Göktürksaray oynadığı 14 maçın 14’ünü de kazanarak namağlup şekilde şampiyon oldu. Oynadığı tüm maçlarda rakiplerine hem skor anlamında hem de oyunsal anlamda büyük üstünlük kuran Göktürk temsilcisi geçtiğimiz perşembe günü oynanan Kemer FK maçını da 1-0 kazanarak grup maçlarını tamamladı.

Hedef Türkiye Şampiyonası
U13 yaş grubuyla beraber bu sezonki üçüncü şampiyonluğuna ulaşan Eyüp temsilcisi daha önce u14 ve u15 yaş kategorilerinde de şampiyon olmuş ve u15 Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanarak Sakarya grubunda İstanbul’u ve Eyüp ilçesini temsil etmişti. U13 yaş grubunda da oldukça kaliteli bir kadrosu bulunan Göktürksaray’ın sezonun bitimiyle tek bir hedefi kaldı; İstanbul elemelerini geçip Türkiye Finallerine katılmak...


Rüya gibi bir sezon
Görüşlerini aldığımız Göktürksaray’ın genç teknik direktörü Oğuz Tacir şu açıklamalarda bulundu: 
"Oldukça başarılı bir sezonu geride bıraktık. U13 , u14 ve 15 yaş gruplarında şampiyon olduk. U16 yaş grubunda da deplasmanda oynadığımız son maçta Avcılar Belediyespor'a son 10 dakikada yediğimiz goller ile 3-2 mağlup olarak şampiyonluğu kaçırdık ikinci olduk ama şunu belirtmek isterim ki illa şampiyon olacağız diye bir gayemiz yok. Önceliğimiz oyuncu yetiştirerek yeni yetenekleri Türk futboluna kazandırmak. Futbolun doğrularını yerine getirmek istediğimiz için şampiyonluklar otomatikman geliyor. 


Amatör liglerde fazla görülmeyen bir durum!
Her yaş kategorisinden oyuncularımız profesyonel kulüp alt yapıları tarafınca takip ediliyor ve isteniyor. Alt yapıda yaptığımız atılımla ve çalışmalarımızla belli bir kesimin dikkatini çekmiş bulunmaktayız bu da bizi oldukça mutlu ediyor. Amatör liglerde fazla örneğine rastlanmayacak şekilde bir sportif direktör ve 3 antrenörle çalışıyoruz . Başımızda hem futbolculuk hem antrenörlük hayatını dolu dolu geçirmiş ve tecrübelerinden her an faydalanabileceğimiz, her an her derdimizi dinleyen , her şeyimizle ilgilenen, hakkını asla ödeyemeyeceğimiz sportif direktörümüz Hakan Buruk hocamız bulunuyor. Alibeyköy efsanesi Yanki hocanın oğlu, senelerce Alibeyköy Parseller’de şampiyonluklar yaşamış, oldukça başarılı işlere imza atan A. Selçuk Eren ve daha önce birçok profesyonel kulüp altyapısında çalışmış, Bölgesel Amatör Lig tecrübesine sahip Emrah Gültekin gibi iki tane daha kendini ispatlamış kaliteli antrenöre sahibiz . Bu kaliteli teknik ekip ve sporcularımız ile imkanlar dahilinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz, Allah çalışanın yanında biliyoruz . İnşallah kulübümüzü daha iyi yerlere taşıyacağız."


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...