Cuma, Mayıs 29, 2015

FATİH AMATÖR KULÜPLER BİRLİĞİ'NDEN GÜZELHİSARSPOR'A TEBRİK

Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Yönetim Kurulu, U13 Ligi'nde grup şampiyonu olan Güzelhisarspor için kutlama mesajı yayımladı.

Yönetim kurulundan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "U13 Ligi'nde ilçemizin güzide iki kulübünün karşılaştığı Güzelhisar Spor Kulübü- Kumkapı Sarıçubuk 81 maçını kazanan Güzelhisarspor Kulübü 2014-2015 sezonunu şampiyon olarak tamamlamıştır. Güzelhisarspor Kulübü'nün yakın zamanda kaybettiği değerli spor adamı ve çok kıymetli Başkanı E. Fuat ÖZCAN'ı da bu vesile ile saygı ve rahmetle anıyoruz. Bütün bu olumsuzlukların üstesinden gelen Güzelhisar Kulübü'nün yönetiminin ve tüm sporcu evlatlarımızın şampiyonluğunu kutlar başarılarının daim olmasını dileriz. Aynı gurupta büyük özveri ile emek veren tüm kulüp idarecilerimize ve ter döken tüm sporcu evlatlarımızı da göstermiş oldukları başarılarından dolayı kutlarız."

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Yanlış bilmiyorsam Balat Yeşilova takımı da U 13'te şampiyon oldu.Balat Yeşilova Fatih kulübü değil mi burada sadece Güzelhisar kulübü tebrik edilmiş

Adsız dedi ki...

cok doğru balat yesılova u 13 sampıyon oldu hemde ımkansızlıklar ıcınde

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.