Cuma, Mayıs 29, 2015

''BİRLİĞİN DAHA AKTİF OLMASINI İSTİYORUZ''

Haziran ayı içinde olağan üstü toplanarak genel kurula gidecek olan Silivri Kulüplerini Destekleme Derneği için aday olduğunu açıklayan Kavaklıspor Kulüp Başkanı Celil Kares; “İlçemin sportif sorunlarını en iyi bilen yöneticilerden biriyim” dedi.

Silivri Kulüpler Birlik Başkanı Aydın Algür’ün işlerinin yoğunluğundan dolayı görevinden istifa etmesi üzerine olağan üstü kongre kararı alan birliğe talepler artıyor. Beycilerspor Kulübü Başkanı Levent Koç’un adaylığını açıklamasının ardından Büyük Kılıçlıspor Kulüp Başkanı Veysel Zıroğlu’da adaylığını açıklamıştı. Önceki gün Birlik için üçüncü aday da sahneye çıktı. Kavaklıspor Kulüp Başkanı Celil Kares’te göreve talip olduğunu açıkladı. 

“BİRLİK EN ÖNEMLİ SİVİL TOPLUM KURULUŞUDUR”
28 Haziran 2015 tarihinde olağan üstü kongre yapmaya hazırlanan Silivri Kulüpler Birliği için aday olduğunu açıklayan Kavaklıspor Kulüp Başkanı Celil Kares açıklamasında; “Silivri’de sportif anlamda yatırımların arttığı dönemde ilçemi spor kulüplerinin haklarını savunan ve korumakla yükümlü bir birliğin daha aktif bir şekilde çalıştırılmasından yanayım. Birliğimizin daha etkili ve aktif bir şekilde çalışıp çeşitli projelerle kulüplerimizin refahı için çalışmak zorundayız. Bunu yaparken de sadece ben ve kurulacak olan yönetim değil ilçemin tüm STK’ları ile birlikte koordineli çalışmak zorunluluktur. Bugün gerek futbol, gerekse de diğer branşlarda ilçemin gençleri gerçekten anlamlı mücadeleler sergilemektedir. İlçenin isminin tanıtımı için var güçleri ile çalışan gençlerimiz için destekleme projelerinin hazırlanması şarttır. Silivri Kulüpler Birliği bana göre ilçenin tanıtımı konusunda en önemli sivil toplum kuruluşudur. Yapacağımız etkinliklerle daha çok gencimizi hitap etmek ve spora yönlendirmek için çalışmamız gereklidir. 

HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...