Cuma, Mayıs 29, 2015

BERGAMA BELEDİYESPOR KONGRESİ YAPILDI

Bergama Belediyespor Olağan Genel Kurulu Bergama Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı. 

Divan Başkanlığını Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'in yaptığı Genel Kurulda yeni Yönetim Kurulu oy birliğiyle seçildi.
Yirmi gündür İş adamlarıyla yapılan toplantı ve görüşmeler sonucunda Ahmet Bayram Başkanlığındaki Yönetim Kurulunda tanınmış iş adamları da yer aldı.

Kongrede söz alan Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç Belediyenin kulübe desteğinin yasal çerçeveler içinde bundan sonra da süreceğini belirterek, yeni yönetimin şehirden bulacağı ekonomik destekle kulübü kurumsal kimliğe kavuşturup, daha ileriye taşıyacağına inandığını söyledi.


Kulüp Başkanı seçilen Ahmet Bayram kürsüye gelerek teşekkür konuşması yaptı. Bayram çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçirdiğini belirterek, bu nedenle kısa konuşacağını, ileride daha güzel günlerde uzun uzun konuşma fırsatı bulacağını söyleyerek, kendisini bu göreve layık gördükleri için kongre üyelerine teşekkür etti.

Başkan Ahmet Bayram ''Bu göreve seçildiğim için büyük bir onur ve gurur duydum hep birlikte çok çalışarak Bergama Spor'u layık olduğu yere taşıyacağız'' dedi,

YENİ YÖNETİM KURULU

AHMET BAYRAM 
ADİL KÖMÜRCÜ
AHMET TANER
BİLİR ALTAY
HASAN CANOĞLU
HÜSEYİN GÜNGÖR
HÜSNÜ GÜNGÖR
İSMAİL IŞILDAK
MEHMET YAZGAN
ÖMER KARAKAYA
ÖZCAN ALA
ÖZKAN ÜÇÜNCÜ
SEBAHATTİN ŞEN

DENETİM KURULUMUZ

HAKKI ÖZLÜ
SÜLEYMAN TÜRKOĞLU
FİKRET ERGÖÇMEN

HABER: EROL ALTUĞ



Hiç yorum yok:

Esenkentspor'dan güç gösterisi

İstanbul U17B Ligi 31. Grup'ta şampiyonluğu hedefleyen ve ilk iki maçlarını kazanan iki takımın maçında Esenkentspor sahasında Çekmeköy ...