Cuma, Mayıs 29, 2015

BEDAŞ'TA ŞAMPİYON BAYRAMPAŞA


İstanbul Avrupa Yakası Boğaziçi Elektrik Dağıtım Şirketi'nin (BEDAŞ) birimler arası düzenlemiş olduğu 1.Geleneksel Dayanışma Futbol Turnuvası'nda Finalde Bayrampaşa Kesme Takımı, Yeniçeri Güvenlik takımını 5-4 mağlup ederek şampiyon oldu.

İBB Zeytinburnu Çırpıcı Spor Kompleksi'nde 1 ay süren turnuvada 16 grupta 58 takım mücadele verdi. Gruplardan çıkan 29 takım eleme usulü yapılan müsabakalar sonunda ikiye düştü.
Final maçını BEPSAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü, BEDAŞ Genel Müdürü ve BEDAŞ Spor Kulübü Başkanı Ergin Önder, BEDAŞ İnsan Kaynakları Direktörü Ali Yenilmez, BEDAŞ İnsan Kaynakları Fatih Aydemir, Volkan Canbaz ve Cem Burhan Dinçerol, daire müdürleri, turnuvaya katılan diğer takımların oyuncuları izledi.

Üçüncülük Arnavutköy Kesme'nin

Üçülük maçı Arnavuköy Kesme ile Avcılar Kesme arasında yapıldı. Mücadeleyi Arnavutköy Kesme Takımı 4-2 kazanarak turnuvanın üçüncüsü oldu.

Şampiyonu penaltılar belirledi

Final maçı ise Bayrampaşa Kesme ile Yeniçeri Güvenlik takımları arasında oynandı. Müsabakanın normal süresi 2-2 sona erdi. Statü gereği penaltı atışlarına geçildi. Penaltılarda rakibine 5-4 üstünlük sağlayan Bayrampaşa Kesme takımı 1. Geleneksel Dayanışma Turnuvasının şampiyonu oldu.



Bayrampaşa Kesme Takımı'na BEPSAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü, ikinci olan Yeniçeri Güvenlik takımına BEDAŞ İnsan Kaynakları Direktörü Ali Yenilmez, üçüncü Arnavutköy Kesme takımına BEDAŞ İnsan Kaynakları Fatih Aydemir ve gol kralı Yeniçeri Güvenlik takımından Hüseyin Saraç'a BEPSAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü kupa ve madalyalarının verdi.



Gümüşlü'den tüm takımlara teşekkür

Kupa töreninde konuşan BEPSAŞ Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü, "Ülkemizde esen dostluk rüzgarlarının bir benzeri de düzenlenen bu turnuvada esmiştir. Arkadaşlık ve dostluk ilişkilerinin doruk noktaya çıkmıştır. BEDAŞ'ın başarısında en önemli etken 'mükemmel bir ekip ruhu' olmasıdır. Çalışan kardeşlerimiz hafta içerisindeki yoğun mesainin stresi ve yorgunluğu bu etkinlikler sayesinde bir nebze de olsa atmaktadırlar. Turnuvaya katılan bütün takımları ve bütün oyuncuları tebrik ediyorum, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. 

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.