Cuma, Mayıs 29, 2015

ASLANTEPESPOR U13'NE KUPASINI FAZLI KILIÇ TAKDİM ETTİ

14'te 14 yaparak namağlup şampiyon olan Aslantepespor U13 takımına şampiyonluk kupası, Kağıthane Belediye Başkanı Sayın Fazlı Kılıç'tan tarafından verildi.

2014-2015 Sezonu U-13 Liginde son maçlar bugün oynandı. Şampiyon Aslanlar sezonun 14. ve son hafta maçında, dün Sadabad Sahasında oynadığı maçı da kazanarak 14 maçta 14 galibiyet alarak puanını 42'ye çıkardı ve ligde oynadığı tüm maçları kazanarak (14'te 14 yaparak) çok üstün bir performans sergileyerek ligi namağlup şampiyon olarak tamamladı. Ligde son 1 maç kala şampiyonluğunu ilan eden aslanlar için son lig maçından sonra şampiyonluk için kupa ve madalya töreni düzenlendi.




Törenden önce 2014-2015 Sezonunu 2. sırada tamamlayarak şampiyonluğu kıl payı kaçıran U-12 ve U-14 Aslanlarına da sezon boyu gösterdikleri üstün başarı için takdir ve başarı belgesi verildi.

Daha sonra kupa ve madalya törenine geçilirken törene, Yönetim Kurulu Başkanı Ergün KAYNAK ve Kulüp Yöneticileri Murat ÜLKÜ, Cafer Kütük, Nami KOÇ, Uğur ÜSTER, Cemal ÜLKÜ tam kadro katılım sağlandı.

Ayrıca bu güzel törenin özel davetlileri Kağıthane Bld. Başkanı Sayın Fazlı KILIÇ, Kağıthane Bld. Başkan Yardımcısı Sayın Şaban DEMİREL, Kağıthane Bld. Spor İşleri Müdürü Sayın Mehmet Yüksel KIZILOĞLU, Kağıthane Bld. Spor İşleri Müdür Yardımcısı Sayın Mehmet Emin YAVANLI, Kağıthane Bld. Spor İşleri Müdürlüğü Futbol ve Saha Sorumlusu Sayın Tarık KAYA, Kağıthane Bld. Spor İşleri Müdürlüğü Tesis Amiri Sayın Mehmet ARAS ve Kağıthane Amatör Spor Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Sayın Barbaros AKKOYUNLU 'da kupa ve madalya törenine katılarak futbolcuları onure ettiler.





Törende bu üstün başarısından dolayı futbolcuları kutlayan Kağıthane Belediye Başkanı Sayın Fazlı KILIÇ, aslanların madalyaları tek tek takdim etti ve en son şampiyonluk kupasını kaptanlara vererek aslanların coşkulu sevincine ortak oldu.

Murat Ülkü tören sonunda yaptığı açıklamada, ''Biz de bu güzel günümüzde yanımızda olan tüm sporcularımıza, sporcu ailelerimize, başkanlarımıza, çok değerli yöneticilerimize ve bu güzel yanımızda olan olamayan çok değerli tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ederiz'' dedi.

Yerel Futbol Sitesi






Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...