Pazartesi, Mayıs 25, 2015

AKSARAYSPOR EVİNDE MAHMUT ŞEVKET PAŞA'YA BOYUN EĞDİ


İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup’ta haftaya ikinci sırada giren Aksarayspor sahasında lider Mahmut Şevket Paşaspor’a 5-0 yenildi. Mahmut Şevket Paşa bu skorla şampiyonluğunu ilan ederken Aksarayspor da üçüncülüğe gerilese de bitime üç hafta kala 1. Amatör’e çıktı.

Namık Sevik Stadı’ndaki maça Aksarayspor, İstanbulspor AŞ Başkanı Ömer Sarıalioğlu’nun vefatı dolayısıyla siyah bantla çıktı. Müsabakaya ilgi yoğun olurken tribünlerde yaklaşık 250 kişi yer aldı.

İlk yarıda ev sahibi Aksarayspor etkili göründü. Sarı-Yeşilliler Cem ve Erhan’la iki tane karşı karşıya kaçırırken Abdülkadir’in serbest vuruşunda top üst direkten döndü.

İkinci yarıdaysa roller değişti. Mahmut Şevket Paşaspor üstünlüğü ele alıp 5 gol buldu ve sahadan 5-0 galip ayrıldı. Şişli temsilcisinin gollerini Can Dizdar (2), Ömer Tunç (2) ve Yahya İntaş attı.




Kaynak: Aksarayspor Kulübü

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir Mahmut Sevket pasali olarak Aksaray spor kulubu yonetimi ve sporcularina gosterdikleri misafir perverlikleri icin tesekkur ederiz

Adsız dedi ki...

İyi anlamdami yoksa kötü anlamdami misafirperverlik :) ?

Adsız dedi ki...

Aksaray kulübünün değerli yöneticilerine,antrenörü ve futbolcularına camia olarak teşekkür ederiz.1.amatörde başarılar.m.ş.p

Adsız dedi ki...

Biz kötülük görmedik.sagolsun hoca stada girerken karşıladı.hoşgeldin dedi.yanımızdan ayrılmadı.aynı şekilde yöneticileride.maç içerisinde sertlikler olur. Seyircilerinin bazıları küfür etti.ama aksaray kulübü bizim herzaman dostumuz kalacak.sagolsunlar.1.amatörde onlarada başarılar dileriz.

Adsız dedi ki...

34 numarayı feriköy'e getirmesinler bi sıkıntı çıkmaz kardeşçe bir maç olur...

Adsız dedi ki...

34 gelicek canini sıkma kardeşim erkeklik yapıp adını da yaz gorelimmm be

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...