Pazar, Nisan 26, 2015

SÖĞÜTLÜÇEŞMESPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA

U14 ligi Türkiye Şampiyonası eleme maçında Söğütlüçeşme ile Cevizli Anadolu Takımları Selimiye Stadında karşı karşıya geldiler. Mücadeleyi üstün bir oyun sonunda 4-0 kazanan Söğütlüçeşmespor tur biletini alan takım oldu.

Karşılaşma öncesi Gruplarında birinci olan her iki takımda kupalarını aldılar.

Ardıl İlgin, Emrullah Öğtelik ve Şafak Nalbantoğlu hakem triosunun mükemmel bir yönetim gösterdiği mücadeleye hızlı başlayan Söğütlüçeşmespor 3.dakikada Sezer Toplu'nın attığı golle maça 1-0 önde başladı. Ataklarını kesmeyen Küçükçekmece temsilcisi Söğütlüçeşmespor 8.dakikada farkı açmaya başladı, sol kanattan Abdurrahman Emek çalımlarla ceza sahasına girerek boş durumdaki Burak Günay'a pasını verdi. Burak plase vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. 




Bu dakikadan sonra Cevizli Anadolu takımı farkı azaltma çabalarından sonuç çıkmadı, oyunun genelinde üstün olan Söğütlüçeşmespor 20.dakikada takımın yıldızı ve kaptanı Burak Demirel'in golü ile ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

Kaptan Burak Demirel takımını tura taşıdı
İkinci yarıya skor üstünlüğünü koruyarak başlayan Söğütlüçeşme 50.dakikada Burak Demirel'in aşırtma golü ile mücadeleyi 4-0 kazandı, ve Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK






Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.