Perşembe, Nisan 30, 2015

PINARSPOR'DAN SERT AÇIKLAMA

İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grup'ta yarım kalan Havataş SK-Pınarspor maçı için hükmen ev sahibi ekibin galibiyetine hükmedildi. Pınarspor Yönetimi bir açıklama yaparak müsabakanın hakemi Sinan Ertinğü'ye büyük tepki gösterdi.


Sarıyer temsilcisinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Kamuoyuna ve spor camiasına duyurulur..

26 nisan pazar günü Albayrak Sahası'nda Havataş - Pınarspor arasında oynanan müsabakanın 44.dakikasında, 10 numaralı oyuncumuz Burak Büyük kırmızı kart görmüş ve akabinde hakeme tepki gösterip yüzüne yumruk atmaya teşebbüs etmiş fakat futbolcularımızın engellemesi ile tırnağı hakem Sinan Ertinğü'nün elmacık kemiğinin üstünü çizmiştir. Bu sebepten dolayı hakem (!!) maçı oynatmamış ve aleyhimize hükmen 3-0 tescil edilmiştir.

'Oyuncuyla yollarımızı ayırdık'

Biz Pınarspor Kulübü olarak, hakeme her ne sebeple olursa olsun yapılan fiziki davranışları tasvip etmediğimizi açıkça kamuoyu ile paylaşıyoruz. Bu oyuncuyu takımımızdan da uzaklaştırdığımız gibi, lisansını da federasyona iade ettik.

'Bu pozisyonlarda neredeydiniz?'
Öte yandan olaylar bu şekilde gelişirken, müsabakanın bu noktaya gelişinde; Havataş taraftarının futbolcularımız ve hakeme ağır küfürleri ve sahaya attıkları onlarca ses bombası ve maytapları, futbolcularımıza attıkları pet şişeleri görmezden gelen saha komiseri Basri BAKMAZ'ın; oyuncularımıza kasıtlı bir şekilde 'Mafya mısınız oğlum siz' diyerek mafyalıkla suçlayan, kendisine itiraz hakkını kullanan kaptana "Al şu aşağılıkları çek yanından" diyerek futbolculara psikolojik baskı yapan, bir futbolcumuza dizine kasıtlı tekme atarak menisküs olmasına, bir futbolcumuzun karnına kasıtlı hareketle krampon diş izlerinin çıkmasına, kalecimizin gene rakip tarafından havada dirsek atarak, yere ters düşmesine ve ayağın kırılmasına sebep olan pozisyonlar yaşanırken orta hakem Sinan Ertenğü'nün nerede olduğunu sormak istiyoruz.

Allah şahit ki;bu olaylar yaşanırken "Takdir hakkımı onlardan yana kullandım" diyerek oyunu iyice geren ve kasıtlı el sonrası Pınarspor'a sarı kart verip, Havataş'tan 4 numaralı oyuncuya ise ayni şekilde topa müdahalesine "Gerek görmedim "demesi inanılır gibi değildir.

'Futbolcularımıza 'mafya' iması'

Bütün bu olanları yaşayan takımımızda, hakeme sitem edince bize "Aşağılık, Mafya, git lan,gel lan" diye hitap eden hakeme itiraz edince hakem direk kırmızı kartı çıkarmış ve ortada ne kavga ne dövüş ne de saldırı yada vs. yokken, kart gören oyuncu hakeme fiili hareketi yapmıştır.

'Hakemler adaletli olsun'

Biz, 30.000 kişinin yaşadığı bir semtin takımı olarak, hakemlerimize yapılan yada yapılacak fiiliyati tasvip etmiyor ve kınıyoruz. Fakat,hakem triolarinin da adalet terazisini hakkaniyetli bir şekilde tutmalarını önemle istirham ediyoruz. Bundan sonraki maçlarımızı da profesyonel bir firma desteği ile kayıt altına alacağımızı ve her türlü töhmet ve gerçek dışı yorumlarla baş başa kalmamak için, müsabakayı an beyan kayıt altına alacağımızı kamuoyuna önemle bildiririz."

HABER: EFKAN BUCAK

13 yorum:

Adsız dedi ki...

müsabakanın 44.dakikasında, 10 numaralı oyuncumuz Burak Büyük kırmızı kart görmüş ve akabinde hakeme tepki gösterip yüzüne yumruk atmaya teşebbüs etmiş fakat futbolcularımızın engellemesi ile tırnağı hakem Sinan Ertinğü'nün elmacık kemiğinin üstünü çizmiştir. Bu sebepten dolayı hakem (!!) maçı oynatmamış ve aleyhimize hükmen 3-0 tescil edilmiştir.

Burada koymuş olduğunuz ünlem işareti sizin kişiliğinizi net şekilde ortaya koymuştur. Ne bekliyorsunuz mesela bir hakemin sahada bıçaklanmasını silahla yaralanmasını veya linç edilmesini mi?

Adsız dedi ki...

Mesele sadece adaletli davranmaktadır.Bu hakemler çok eksik

Adsız dedi ki...

Ben guzeltepe taraftari olarak bu yasananlardan sonra pinarspor kulubunu cok iyi anliyorum.aanliyorum.aynisini etiler takimi da bize yapti ve hakemi kiskirtyilar .Bu hakemler çok kotu

Adsız dedi ki...

Biri sormazmi şu HAVATAŞ spora;Soyunma odaları neden her maçta hakem odası ile içice!Hep aynı oyun.havataş-sefakoy maçında da biz yaşadık maalesef.

Adsız dedi ki...

Hatta orda bulunan yetkililerinden bir kişi hakemi hastanelik niye etmediniz diye tepki gösterdi zaten haklı olsalar topcuları 20 maç ceza almaz sahaları kapanmazdı

Adsız dedi ki...

Biz bir sporcunun hatalı yada kaba hareketini değil,hakem ve havataş ı sorguluyoruz.Havataş soyunma odası değişecek.

Adsız dedi ki...

PINARSPOR’A SORUYORUM SİZ NEYİN PEŞİNDESİNİZ. BİR HAFTA ÖNCE BAYRAMPAŞADA HAKEMİ BİR DÖVMEDİĞİNİZ KALDI. HAVATAŞ MAÇINDA HİÇ OLMADIK YERDE 2 FUTBOLCUNUN HAKEMİ DARP ETTİ. SİZİ O BEĞENMEDİĞİNİZ HAVATAŞ’IN İZZET VE ADINI BİLMEDİĞİM BİR OYUNCUSU ENGELLEMEYE KALKMASA HAKEMİ ÖLDÜRECEKTİNİZ. HAKEMİ DÖVÜN SONRA DA AÇIKLAMA YAPIN SİZE DÜNYA NE GÜZEL. NASIL OLSA SARIYER TAKIMLARINI KORUYAN KOLLAYAN VAR. SİZ BOL BOL HAKEM DÖVEBİLİRSİNİZ. İL HAKEM KURULU BAKALIM NE YAPACAK. ZEYTİNBURNU U-19 TAKIMI HAKEM DÖVDÜ DİYE MAÇLARINA ÇIKILMADI. PINARSPOR MAÇINA BAKALIM HAKEMLER ÇIKACAKMI? BENCE ÇIKARLAR NEDE OLSA HAMİLERİ VAR.

Adsız dedi ki...

sahada gucu yetmeyen dısarıda basarılı yada hakeme saldırır .albayrak spor kulubu yıllardır bu sahada oynuyor soyunma odaları aynı bır sey olsaydı albayrak spor cıkardı hesabı sız yapın

Adsız dedi ki...

Bakin göreceksiniz bu gruptan 3 takim çıkacak.Biri siz olmayacaksınız.Çünkü daha bir hafta önce hakemlere laf sokan,hakemler bizi yaktı diyen ve ortalığı velveleye veren HAVATAŞ idaresi,şimdi bedavadan 3 puan alınca sustu!!Adalet istiyoruz.Allah için adalet..Bedava puan değil.Bir futbolcunun hatası takıma maledilmez.Biz üzerimize düşeni yaptık.

Adsız dedi ki...

Allah büyüktür.rahmandır,rahimdir.O herşeyi görür.

Adsız dedi ki...

Bizim hamimiz yok.olsaydı bayrampaşa ve havataş maçindan puan alirdik.sizin var ki 44 dakikaya 3 puan alabiliyorsunuz.gerek yok.biz yolumuza siz yolunuza

tarafsiz dedi ki...

siz değilmisiniz yenildiğiniz her maçın ardından hakemleri topa tutan hakem hakkımızı yedi böyle oldu şöyle oldu puan kaybettik diyen şimdi ne olduda kuzu oldunuz hakemi tutup pınar sporu karalıyosunuz hakkınız olmayan üç puanı aldınız nasıl gol attığınızı maçı izliyen herkez gördü kalecimizin ayağı kırıldı halen faul yok oyun ortadayken kaleye bir tane sutunuz yokken üç puan aldınız helal olsun ama unutmayın ki bu gruptan havataş çıkamayacak lig sonundada bunu herkes görecek..

adsız dedi ki...

Siz işinize bakın pınarsporlular biz bu gurubtan çıkarız siz çıkamazsanız şaşırmayın sakın şampiyon havataş olur

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.